Florin Cîţu: „Încă o promisiune onorată!

În guvernarea PNL România nu mai este țara cu cea mai mare rată a inflației din UE. Am promis și ne-am ținut de cuvânt.

PSD a ținut VOIT trei ani de zile Romania în topul rușinii în UE.
În guvernarea socialistă România a avut CEA MAI MARE rata a inflației din UE, luna de luna. Trei ani la rând. PSD a crescut voit rata inflației de la 0% la peste 5% pe an.
Rata inflației mare și imprevizibila îi afectează pe românii cu venituri mici. Trei ani de zile PSD a avut o politica PREMEDITATĂ de a crește rata inflației care i-a lovit tocmai pe românii cu venituri mici.
Am promis că scoatem România din topul rușinii și am reușit. Astfel creștem puterea de cumpărare a TUTUROR românilor.

Nu ne oprim aici!”, a anunţat ministul de Finaţe Floron Cîţu.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

„Toţi românii trebuie să ştie că România este poate singură ţară din Uniune care va avea creştere economică în primul trimestru. Vom avea cifrele în câteva zile şi veţi vedea. Vom rămâne şi după această criză cu creştere economică în primul trimestru”, a spus Florin Cîţu.

De asemenea, ministrul Finanţelor a menţionat că România va coborî din „topul ruşinii” de a avea cea mai mare inflaţie din Uniunea Europeană. Iar acum se pare că a reuşit, potrivit statisticii de mai sus.

„Şi am mai reuşit o performanţă. Să dăm Romania jos din topul ruşinii(…)România nu va mai fi în acest top al ruşinii şi veţi vedea că vom trece în partea cealaltă. Şi de ce este important acest lucru? Pentru că doar aşa creşti sustenabil puterea de cumpărare a cetăţenilor, reducând pe termen lung şi sustenabil rata inflaţiei. Cei mai afectaţi oameni de rata inflaţiei mare au fost cei cu venituri mici şi tocmai pe aceia i-aţi lovit cu această inflaţie mare”, a mai spus ministrul Finanţelor.