Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Busuioc a RUPT TĂCEREA. Ce a spus vedeta despre momentele dramatice de la Craiova
Florin Busuioc a RUPT TĂCEREA. Ce a spus vedeta despre momentele dramatice de la Craiova

Florin Busuioc a RUPT TĂCEREA. Ce a spus vedeta despre momentele dramatice de la Craiova

Florin Busuioc a rostit primele cuvinte la distanță de două săptămâni după infarctul suferit pe scena teatrului din Craiova. Prezentatorul meteo își amintește tot ce s-a petrecut la Craiova, momentul când s-a prăbușit din picioare.

Surse medicale au mărturisit că Busu se simte bine, nu mai este dependent de aparate, ba chiar a început să facă câțiva pași.

Actorul Florin Busuioc va mai râmâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, luni sau marți, acesta va fi supus unei proceduri de montare a unui al doilea stent, la începutul săptămânii viitoare, scrie Mediafax.ro.

Potrivit procedurilor, prezentatorul trebuia să fie externat la această oră din spital, însă familia a decis ca Busu să mai stea, pentru siguranța lui. Actorul se va întoarce acasă, atunci când nu va mai prezenta niciun risc. ”S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic, şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”, au spus aceleaşi surse.

Surse medicale susțin că fumatul excesiv l-a adus pe Florin Busuioc în această situație. Cert este că vedeta PRO TV este, într-adevăr, un fumător înrăit.