Evenimentul Zilei > Justitie > Florian Coldea naște noi CONTROVERSE. Cine ar fi OMUL de LEGĂTURĂ cu PROTOCOALELE EXPLOZIVE
Florian Coldea naște noi CONTROVERSE. Cine ar fi OMUL de LEGĂTURĂ cu PROTOCOALELE EXPLOZIVE

Florian Coldea naște noi CONTROVERSE. Cine ar fi OMUL de LEGĂTURĂ cu PROTOCOALELE EXPLOZIVE

Florian Coldea reapare în centrul atenției după noi dezvăluiri incendiare despre conexiunile pe care acesta le are cu oamenii din justiție. Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a declarat că are informații explozive despre fostul prim-adjunct din cadrul SRI.

Marian Vanghelie susține că în perioada următoare vor fi făcute publice poze cu judecătorul Ionuț Matei, de la Înalta Curte, când merge la Florian Coldea. Fostul primar susține că magistratul era omul de legătură în baza protocolului cu SRI.

"A apărut poză cu mașina lui Coldea la T14. Am informația că apar poze cu judecatorul Matei de la Înalta Curte, din completul de 5 când merge la Coldea", a declarat Marian Vanghelie, la Dcnews.

Fostul primar al Sectorului 5 a mai spus că despre Matei are informații că reprezenta SRI, în baza protocolului de colaborare, în relația cu ÎCCJ.

"Eu sunt sigur și am informația că vor apărea poze cu judecătorul de la ICCJ din completul de cinci, dl Matei (Ionuț Matei – n.r.), cum se duce la domnul Coldea. La ICCJ s-au dus niște calculatoare criptate, domnul Matei a fost numit reprezentatul în baza protocolului cu SRI și în timp real în timpul proceselor veneau datele cu cât să ia fiecare. Domnul Ionuț Matei punea niste plicuri galbene și le ducea la complet", a declarat Vanghelie, la Dcnews.

Întrebat dacă a sesizat forurile competente cu privire la aceste informații, Vanghelie a spus că nu este singurul care le știe.

"Nu am făcut plângere (n.r.: la Inspectia Judiciară) că sunt atâtea date că imi e frică să nu spună lumea că sunt nebun. Mă gândesc să strâng o serie de date și să depun o plângere penală pe numele lui Coldea",a mai spus Vanghelie.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: