Evenimentul ZileiEVZ PlayFlorian Bichir face revoluție în studioul EVZ CAPITAL. Soarta lui Vlad Voiculescu, dezbătută de Palada, Hoandră și Racoviceanu

Florian Bichir face revoluție în studioul EVZ CAPITAL. Soarta lui Vlad Voiculescu, dezbătută de Palada, Hoandră și Racoviceanu

VIDEO
Florian Bichir, Mirel Palada, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu s-au reunit în studioul EVZ CAPITAL, pentru o nouă ediție a emisiunii Față-n față.

Venit pentru prima oară în studiou, după multe ediții în care a intrat în emisiune prin intermediul internetului, Bichir e hotărât să facă revoluție în direct.

Subiecte au destule, majoritatea furnizate de Coaliția de guvernare care, după incidentul de la Spitalul Foișor, pare că este pe un butoi de pulbere.

Cade Vlad Voiculescu sau se dărâmă întregul Guvern? Florin Cîțu cere demisii de onoare după ce pacienți abia operați au fost transportați la adăpostul întunericului, dar liderii PNL sunt mai clari: vor demisia lui VV sau măcar delimitarea liberalilor din Cabinet de activitatea ministrului Sănătații.