Odată cu dispariția societății Tel Drum se vor pierde în neant și toate operațiunile comerciale desfășurate din anii 90 încoace, creditorii se vor alege cu ce-o mai fi rămas prin tolbă, iar acționarii vor bate drumurile la DNA până le va crește barba de trei coți și pensia pe card.

Despre Tel Drum se știe că a fost acuzată de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la doua infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul. La fel, tot poporul știa că firma asfaltatorilor din Teleorman ar fi aparținut lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Consiliului Județean și fost președinte al PSD.

Ne amintim și de valiza găsită pe câmp, căci abia ce a reapărut marea dezvăluire în spațiul public arătându-ni-se chiar și omul care a dus valiza la DNA. A fost erou necunoscut în media, acum a intrat în politică și a devenit președintele USR Teleorman. Despre dosarul de la DNA nu s-a mai auzit nimic.

Dar să ne întoarcem la celebra firmă, finanțatoare și a fermei de porci de la Salcia, unde patron e fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan și la afacerile dintre cele două entități.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE