Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, la spital după ce a fost ÎNJUNGHIAT în centrul oraşului
Fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, la spital după ce a fost ÎNJUNGHIAT în centrul oraşului

Fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui, la spital după ce a fost ÎNJUNGHIAT în centrul oraşului

Fiul lui Sorin Catană, şeful Poliţiei Locale Vaslui, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat în parcarea Consiliului Judeţean, din zona centrală a oraşului. Adolescentul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde a rămas internat.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii vasluieni, incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona parcării Consiliului Judeţean Vaslui, după ce fiul şefului Poliţiei Locale Vaslui a fost şicanat cu o lanternă de către doi tineri, în timp ce se plimba cu prietena sa în zona centrală a municipiului.

Deranjat de reproşurile primite, unul dintre tineri a reacţionat violent şi l-a înjunghiat pe tânărul de 17 ani în zona abdominală.

"Poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au declanşat acţiuni specifice pentru identificarea autorului care l-a înjunghiat cu un obiect tăietor pe minorul de 17 ani”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, pentru Mediafax,

Poliţiştii vasluieni au întocmit doar penal în acest caz pentru loviri sau alte violenţe.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News