Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Laurențiu Reghecampf se însoară. Când va avea loc nunta
Fiul lui Laurențiu Reghecampf se însoară. Când va avea loc nunta

Fiul lui Laurențiu Reghecampf se însoară. Când va avea loc nunta

Antrenorul român, Laurențiu Reghecampf, a primit cea mai frumoasă veste din partea fiului său.

Luca Reghecampf, fiul cel mare a antrenorului român din relația cu Mariana Pfiffer, e aproape de căsătorie cu iubita lui, Asiana Peng.

Fosta gimnastă de elită a României a fost „premiată” după ce și-a luat licența în kinetoterapie cu un superb inel cu diamant.

Bijuteria pe care a primit-o Asiana marchează primul pas spre formarea unei familii, fosta gimnastă fiind mai fericită ca niciodată, scrie Rețete și Vedete.

Luca și Peng, discreți în ceea ce privește viața lor personală

Cei doi au încercat pe cât posibil să se ferească de ochii presei, în contextul în care divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Ana-Maria Prodan a ținut prima pagină a ziarelor săptămâni la rând.

Luca, alături de viitoarea lui soție, au de gând să-și construiască o afacere prin care să ajungă la independența financiară.

Asiana Peng formează un cuplu cu Luca de mai bine de un an, iar relația lor pare să fie una foarte bine sudată.

Fosta gimnastă s-a născut dintr-o  mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, având 50 de medalii în palmares. Ea a participat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, obținând numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

În 2015, ea a fost eliminată din lotul de gimnastică, iar la momentul acela, mama ei a trimis o scrisoare ministrului Tineretului prin care explica la ce a fost expusă fiica sa.

„Fiica mea, după gheaţă, a fost pusă să alerge cu saci în picioare. Li s-au sustras telefoanele temporar, antrenorii au cotrobăit prin bagajele personale ale gimnastelor şi au sustras lucruri personale (fiicei mele, ceai şi lămâi). Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!”, a scris Silvana Peng, mama fostei gimnaste, potrivit Libertatea.