Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri uluitoare. Nu a știut nimeni

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri uluitoare. Nu a știut nimeni Sursa: facebook.com/PetricaMituStoianoficial

Copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, a recunoscut care a fost adevărata lor relație, dar și ce sfaturi i-a dat înainte să se stingă din viață. Interpretul i-a lăsat toată moștenirea.

Alin Gabriel Matei, copilul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a povestit care era adevărata viață a interpretului. La doar două luni după moartea sa, tânărul a mărturisit cine era omul din spatele reflectoarelor.

A făcut dezvăluiri cutremurătoare

Artistul l-a îndrăgit pe adolescent pe loc și l-a ajutat să intre în lumea muzicii populare. Acesta a fost ultima persoană care l-a prins pe interpret în viață.

”Ultima amintire a fost în momentul în care am filmat alături de el pentru Sărbătorile de Iarnă. Adică chiar în joia de dinaintea decesului lui. Vineri, pe la prânz, chiar am vorbit cu dumnealui la telefon.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ajunsese la clinică, se simțea bine și era nerăbdător să facă procedurile. Apoi, mi-a dat și un mesaj, seara, vineri, cu o zi înainte de nefericitul eveniment. Mi-a zis: `Să fii tare, peste ei! Te pupă, Nenea!`. Atât. A fost ultimul mesaj de la el. Cred că am fost printre ultimele persoane cu care a vorbit, la care s-a gândit”, a spus Alin Gabriel Matei.

Sursa: arhiva EVZ

”Nu se aștepta nimeni, nici el, să aibă asemenea probleme. Din ce am vorbit cu dumnealui, nici nu se gândea la moarte, un om care se gândește la moarte nu își face planuri de viitor. Era o persoană veselă, optimistă, cu planuri de viitor. Voia să definitiveze albumul pe care îl pregătea alături de orchestra Nicolae Botgros, avea mai multe proiecte”, a declarat Alin.

I-a lăsat moștenirea

Tânărul a povestit că interpretul i-a lăsat moștenire o haină foarte prețioasă. Acesta a declarat că va avea grijă cu sfințenie de ea.

”Mi-a lăsat moștenire ceva. Am primit o iie pe care mi-o promisese acum ceva vreme. O voi purta cu cel mai mare drag de fiecare dată când voi merge la spectacole, la filmări, la evenimente. Am primit-o după moartea lui, mi-a dat-o domnul profesor Doru Gusman, chiar vreau să îi mulțumesc pe această cale lui și surorilor domnului Petrică Mîțu Stoian”, spune tânărul.

”Aș fi vrut să îl mai văd, să mai învăț de la dumnealui. Ar fi avut încă multe să îmi spună și să mă învețe. Acum, mi-e greu acum fără el”, spune Alin, potrivit Fanatik.