Evenimentul Zilei > Monden > Fiul cel mare a lui Reghecampf a ales alt sport! Cu ce se ocupă Luca
Fiul cel mare a lui Reghecampf a ales alt sport! Cu ce se ocupă Luca

Fiul cel mare a lui Reghecampf a ales alt sport! Cu ce se ocupă Luca

Laurențiu Reghecampf nu este la primul mariaj cu Anamaria Prodan. El a fost căsătorit cu Mariana Boldea, timp de 14 ani iar cei doi au un fiu împreună, Luca, de 18 ani.

Luca locuiește cu mama lui, în Germania. Tânărul învață la Lausitzer Sportschule Cottbus, o școală de elită din domeniul sportului, unde s-au așezat în bănci numeroși foști mari sportivi ai Germaniei.

Școala este condusă de de Wolfgang Neubert, fostul președintele al clubului Energie Cottbus, acolo unde a evoluat și Laurențiu Reghecampf.

Desi școala are o secție de fotbal, la care s-au instruit, printre alții, Maximilian Phillip (Dinamo Moscova), Leonardo Bittencourt (1899 Hoffenheim), Dani Schahin (Extremadura), Tim Kleindienst (Freiburg), Julian Borner (Sheffield Wednesday), Tom Mickel (Hamburger SV) sau Kevin McKenna (ex-FC Koln), fiul lui Reghecampf a ales să practice ciclismul.

S-a înscris la secția dedicată acestei discipline de la școala din Cottbus.

De la 12 ani până la 16 ani, Luca a participat la diverse curse zonale și regionale de juniori, dar s-a retras din activitatea profesionistă în 2017, după ultima apariție, la o cursă din orașul Dolln, potrivit sport.ro.

FOTO