Evenimentul Zilei > Monden > Firicel din „Las Fierbinți”, provocat la bătaie pe stradă: „Te mai provoacă lumea”
Firicel din „Las Fierbinți”, provocat la bătaie pe stradă: „Te mai provoacă lumea”

Firicel din „Las Fierbinți”, provocat la bătaie pe stradă: „Te mai provoacă lumea”

Firicel din „Las Fierbinți”, actorul Toma Cuzin, este provocat la bătaie pe stradă, de admiratorii care vor să afle dacă și în realitate este la fel de dur ca în serial.

Firicel din „Las Fierbinți” este provocat la bătaie, pe stradă. Cei care îl văd în serial vor să afle dacă actorul care îl interpretează este la fel de dur și în viața reală. De aceea, îi lansează câte o provocare. Toma Cuzin, actorul care îl interpretează pe Firicel a povestit despre aceste lucruri în emisiunea „Interviurile lui Vitalie”.

„Mai vrea să se bată, da. Adică, e riscul… Te mai provoacă lumea, ia mă, să văd dacă…dar nu-i bagi în seamă… să vadă dacă ești ca-n film. Și pe Florin Piersic îl provocau, l-au provocat și pe Van Damme, despre ce vorbești. (…) Ei așa cred, și ca să-și câștige ei o supremație, să-l bată p-ăla care bate cel mai bine. Cumva mai sunt, a fost în glumă, într-adevăr, da din glumă în glumă te mai încearcă oamenii…”, a povestit Toma Cuzin.

Firicel din „Las Fierbinți” provocat la bătaie pe stradă

Actorul a precizat că a primit provocări în glumă, așa cum Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano a fost invitat la băut.

„A fost o glumă dar am zis, băi chiar așa… nu știu… vrei să aflăm? Dar da, e riscul, pe Văncică voiau să-l îmbete, cu mine să se bată. Lui Bobiță în propun tot felul de businessuri, de oferte la băutură și bere”, a mai povestit actorul.

Toma Cuzin a fost bodyguard

Înainte să devină actor, Toma Cuzin a făcut mai multe meserii, între care și pe cea de gardă de corp. El a lucrat în mină, a fost electrician, dansator și chiar agent imobiliar. Ca bodyguard, susține actorul, a încercat, de fiecare dată să evite conflictele și să rezolve situațiile delictate prin dialog.

„Niciodată cu violență… Nu pot să zic, a fost o perioadă când eram sportiv, căutam de lucru în domeniul respective. Probabil dacă erau atât de dezvoltate agențiile de pază atunci, la care am și lucrat la un moment dat, eram un paznic. Paznic, gardă de corp… erai un cățeluș… Așa îmi câștigam pâinea, sau eram un profesor de sport. Munca nu este rușinoasă”, a explicat Toma Cuzin.

El a relatat că a făcut sport de performanță, box, atletism, kickboxing, iar acest lucru se vede și în serial.

Chiar și așa, în viața reală, Toma Cuzin povestește că evită conflictele și scandalurile care ar putea degenera.

„M-am mai și bătut, că așa a fost situația. Au fost cazuri când a trebuit să reacționez, dar de cele mai multe ori am reușit să evit, prin discuții, dialog, e mai bine să stăm de vorbă”, a mai spus Toma Cuzin.