Evenimentul Zilei > Monden > Firicel din Las Fierbinți și-a aflat sentința. Ce verdict au dat magistrații
Firicel din Las Fierbinți și-a aflat sentința. Ce verdict au dat magistrații

Firicel din Las Fierbinți și-a aflat sentința. Ce verdict au dat magistrații

Vești primite de cunoscutul actor, din partea Curții de Apel București.

Actorul Toma Cuzin, unul dintre protagoniștii serialului Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, are de mai multă vreme un proces cu o bancă. Cel care interpretează rolul lui Firicel, a aflat, luni, verdictul dat de magistrații de la Curtea de Apel București, în disputa sa. Actorul și soția sa au pierdut procesul în prima instanță, iar acum au aflat că:

„Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, conform celor de la Curtea de Apel București.

De asemenea, Toma Cuzin a mai avut un proces pe care l-a deschis împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiștilor Interpreți ( CREDIDAM) , la mijloc fiind vorba de o sumă uriașă: o jumătate de milion de euro.


Şocul vieţii pentru Aspirina din Las Fierbinţi! Va spune doar când va muri

N-ai fi zis asta despre „Celentano”. Ce talent special are actorul din Las Fierbinți


„Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, a fost decizia magistraților.

Procesul a durat mai bine de patru ani. Cei de la Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiștilor Interpreți au formulat un apel după această decizie. Pe de altă parte, Judecătoria Sectorului 3 a dispus executarea actorului, care datorează CREDIDAM  o sumă modică. „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac.”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: