Evenimentul Zilei > Social > Firea mai încearcă o dată cu Simona Halep. Detaliile evenimentului. Alertă!
Firea mai încearcă o dată cu Simona Halep. Detaliile evenimentului. Alertă!

Firea mai încearcă o dată cu Simona Halep. Detaliile evenimentului. Alertă!

Gabriela Firea a anunţat că Primăria Capitalei va organiza, miercuri, un eveniment pentru Simona Halep, care a scris istorie câştigând trofeul pe iarba de la Wimbledon. Primarul General al Capitalei a precizat însă că nu va participa la acest eveniment.

Gabriela Firea a anunţat, luni, că primăria va organiza un eveniment pe Arena Națională și că Federația Română de Tenis va veni cu detalii.

Întrebată dacă va participa la acest eveniment, Gabriela Firea a declarat că nu va participa.

Amintim că anul trecut, după ce Simona Halep a câștigat turneul de la Roland Garros, primăria Capitalei a organizat o ceremonie în cinstea reginei sportului românesc.

Atunci, Gabriela Firea a urcat pe scenă și a fost huiduită de spectatorii prezenți pe Arena Națională atunci când i-a dat sportivei o plachetă și un mare buchet de flori.

Primarul Capitalei a ieșit de pe Arenă Naţională înainte de încheierea ceremoniei, moment în care huiduielile au fost și mai intense.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.