Evenimentul Zilei > Monden > Finaliștii celui de-al 16-lea sezon „Te cunosc de undeva”. În ce personaje se vor transforma concurenții pentru show-ul final
Finaliștii celui de-al 16-lea sezon „Te cunosc de undeva”. În ce personaje se vor transforma concurenții pentru show-ul final

Finaliștii celui de-al 16-lea sezon „Te cunosc de undeva”. În ce personaje se vor transforma concurenții pentru show-ul final

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și-a desemnat finaliștii celui de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!. După săptămânile pline de emoții în care au jucat 13 personaje, care mai de care mai spectaculoase, Ruleta le-a oferit, ieri seară, ultima ocazie de a se remarca pentru șansa de calificare în marea finală.

Finaliștii celui de-al 16-lea sezonTe cunosc de undeva! au fost desemnați ieri seară, într-o seară cu o tematică emoţionantă – Nemuritorii. După 13 săptămâni în care au jucat, Ruleta le-a oferit concurenților șansa de a se afirma pentru ultima oară ca să se califice în marea finală.

Concurenții care s-au calificat, în urma celui de-al 16-lea sezon, sunt, potrivit a1.ro: Pepe, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, iar ultimul finalist este Radu Ștefan Bănică. În urma momentelor ediției cu numărul 14 și a clasamentului, finaliștii se vor duela pentru marele premiu săptămâna viitoare.

Concurenții au făcut magie pe tot parcursul sezonului 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva!”. Aceștia au surprins telespectatorii cu momente de neuitat și au oferit momente de-a dreptul savuroase.

În ce personaje se vor transforma concurenții pentru show-ul final

Cei patru concurenți vor participa în ultimul act și doar unul va fi câștigătorul final. Ultima Gală a emisiunii se va numi Legendele, iar Pepe a fost primul care a aflat în ce personaj se va transforma. Ruli i-a oferit artistului o mare provocare în finală, mai exact, Pepe se va transforma în Whoopi Goldberg.

Adriana Trandafir și Romică Țociu se vor transforma în Liza Minnelli și Joel Grey. Deși au fost încrezătoare și pline de speranță, Ana Baniciu și Raluka se vor transforma în Cher și Meryl Streep, ceea ce reprezintă o provocare dificilă.

Concurenților Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu le-a picat zâmbetul, când Ruli le-a dezvăluit personajele din marea finală – cei doi s-au rugat de Ruli să le dea o transformare ușoară, însă s-au ales cu Freddie Mercury și Elvis Presley.

Ultimul finalist, Radu Ștefan Bănică a primit o transformare de-a dreptul spectaculoasă. Concurentul trebuie să îl interpreteze pe Gene Kelly.

Reamintim că, potrivit a1.ro, printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.