Evenimentul Zilei > EVZ Special > O sirenă i-a luat mințile lui Pepe! E leită Zăvoranu. „Dacă nu eram în post…”
O sirenă i-a luat mințile lui Pepe! E leită Zăvoranu. „Dacă nu eram în post…”

O sirenă i-a luat mințile lui Pepe! E leită Zăvoranu. „Dacă nu eram în post…”

Ispitele se țin scai de Pepe -bărbat liber-, mai ales în Săptămâna patimilor. “Vinovată“ ar fi o animatoare apetisantă din București.

Lui Pepe i-a picat cu tronc subit o animatoare sexy din Capitală, foarte cunoscută în lumea mondenă. Cântărețul și-a arătat public feblețea față de dansatoare, potrivit Cancan. Lucru ușor de constatat în urma unei fotografii aproape nud, în dormitor.

Latin loverul s-a sesizat instantaneu cu un comentariu îndrăzneț: „Dacă nu eram în post …..mă uitam atent”. „Și dacă iei lupa nu vezi nimic😂😂😂😂așa că nu te obosi”, a răspuns, prompt, animatoarea.

Bianca Iordache pare o copie aproximativă a Oanei Zăvoranu

La o privire atentă, Bianca (acesta e numele sirenei) seamănă bine cu prima soție a lui Pepe, faimoasa Oana Zăvoranu. Ar putea fi un motiv pentru care cântărețul simte o simpatie spontană față de ea.

Pepe

De menționat că Bianca Iordache nu este străină de lumea bună a Bucureștiului. Bruneta a lucrat, ceva vreme, într-unul dintre cele mai fițoase cluburi din Capitală, BOA, Beat of Angels.

Va petrece Paștele cu Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au decis, de dragul copiilor, să petreacă Paștele împreună. Chiar dacă au divorțat de ceva vreme, vor fi de sărbători alături, ca o adevărată familie. Totuși nu poate fi vorba de reluarea poveștii lor. Rosa și Maria sunt fetițele pentru care Pepe și Raluca au decis să păstreze o relație deschisă. De Paște, toți vor fi prezenți la masa tradițională.

Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a declarat Pepe, potrivit playtech.ro.

Pe de altă parte, în ultima perioadă, artistul a evitat un comportant de lup singuratic. S-a afișat tot mai mult în compania cântăreței Raluka. Cei doi sunt concurenți la emisiunea „Te cunosc de undeva” și petrec mult timp împreună. Susțin că sunt doar buni prieteni, însă gesturile lor au dat multora de gândit.

Sursa foto: Facebook Pepe

Citește și Pepe a plecat cu fetele. Unde s-a distrat artistul

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.