Mădălina Manole a spus "adio" în 40 de secunde. VEZI AICI FILMULEŢUL

Mădălina Manole a spus "adio" în 40 de secunde. VEZI AICI FILMULEŢUL

Două persoane au fost prezente în platoul Happy Hour în această seară, pentru a comenta imaginile difuzate în premieră şi care o înfăţişau pe Mădălina Manole în timp ce îşi lua rămas bun de la apropiaţi.

Bebe Mihu şi Maria Dragomiroiu, doi dintre cei mai buni prieteni ai cântăreţei au privit înmărmuriţi cele 40 de secunde de filmare.

„I se citea spaima în ochi”, a spus Maria Dragomiroiu după ce a privit imaginile. Filmuleţul de nici un minut, pe care Mădălina Manole l-a realizat la finalul lunii mai, o înfăţişează pe aceasta în oglindă, ţinând în mâna dreaptă camera de filmat, în  timp ce îşi flutura mâna stângă în semn de adio.

În fundal, se auzea scâncetul copilului ei, Petru Jr., dar şi vocea lui Puiu (Petru Mircea).

Ne puteți urmări și pe Google News

„Era clar, după imagini, că hotărârea era luată”, a comentat Maria Dragomiroiu. Vina e a tuturor Cântăreaţa consideră că vina pentru gestul la care a recurs Mădălina Manole o poartă atât soţul Petru Mircea, cât şi părinţii şi fratele ei care, atunci când ai văzut că artista cade pradă izolării, nu au luat decizia de a o duce la medic. Maria Dargomiroiu şi soţul ei Bebe Mihu, care a fost şi impresarul Mădălinei Manole, au mai povestit că, atunci când artista a vrut să se sinucidă prima dată, era într-o miercuri. „Trebuia sa fie cu noi în Deltă, pe bani grei, la un spectacol şi ne-a refuzat”, a spus Maria. Cei doi au mai spus, în repetate rânduri, că relaţia dintre ei şi Mădălina Manole, odată foarte strânsă, se răcise în ultimele luni şi au pus aceasta pe seama faptului că artista devenise mamă. "Am zis că vrea să stea mai mult cu puiul ei", a declarat Maria Dragomiroiu la Happy Hour. Făcând referire la conflictul deschis dintre Petru Mircea, soţul Mădălinei, şi părinţii acesteia, conflict ce se poartă în platourile televiziunilor, invitata lui Cătălin Măruţă a declarat:

"Mădălina n-ar mai fi murit dacă ar fi ştiut că se va ajunge aici".

Cântăreaţa de muzică populară a reiterat ataşametul pe care Mădălina Manole îl avea faţă de familie şi a afirmat că, din punctul său de vedere, cauza sinuciderii Mădălinei a fost reprezentată de neînţelegerile dintre Petr Mircea şi părinţii ei. "Pe toţi i-a interesat artistul Mădălina Manole, nu omul Mădălina Manole", a spus Bebe Mihu.

„S-a făcut aşa o mocirlă din viaţa artistei... Toţi au greşit pentru că n-au înţeles-o.  În America, a existat un bărbat care i-ar fi oferit totul Mădălinei, dar ea nu a vrut să rămână, pentru că el o dorea pe femeia Mădălina Manole, nu pe artistă. I-a promis chiar că îi face şi o televiziune particulară în limba română, dar Mădălina s-a întors pentru că nu era lumea în care să trăiască ea.” - Maria Dragomiroiu. Sursa filmuleţului: www.stirileprotv.ro. <object style="margin: 0pt 0pt 5px; display: block;" width="420" height="376"><param name="movie" value="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/6BBBk3ARZbiqFDautpnG1KVXymHuujVe5O9FT3iVJzQ=" /><embed src="http://stirileprotv.ro/bin/player/embed.php/6BBBk3ARZbiqFDautpnG1KVXymHuujVe5O9FT3iVJzQ=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="420" height="376"></embed></object>

Madalina Manole, luandu-si adio de la lume. IMAGINI TULBURATOARE

StirileProTV.ro