Exact în perioada în care aventura preşedintelui Bill Clinton cu Monica Lewinski devenea publică şi izbucnea războiul din Irak, regizorul Barry Levinson aducea pe piaţă această comedie neagră. Cu numai două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale, cel mai puternic om al planetei este prins făcându-i avansuri unei femei. Un mare scandal public ameninţă să izbucnească în presa americană, iar şansele pentru un nou mandat ale preşedintelui în exerciţiu sunt în pericol.

Aflând din timp, "toţi oamenii preşedintelui" hotărăsc, într-o şedinţă-fulger, să apeleze la serviciile lui Conrad Brean (Robert De Niro, stânga), specialist în relaţii publice, recunoscut prin capacitatea de a manipula presa, politica şi, mai ales, poporul american. Ca să distragă atenţia publicului, el inventează un război cu Albania. Pentru asta are însă nevoie de ajutorul Hollywoodului, reprezentat de Stanley Motts (Dustin Hoffman).

Ironic este faptul că, în timpul filmărilor, Dustin Hoffman, Robert De Niro şi Barry Levinson au avut o întâlnire cu Bill Clinton, care i-a întrebat care este subiectului producţiei la care lucrează. Levinson s-a uitat la De Niro care, la rândul său, şi-a aruncat privirea către Hoffman. Acesta, neavând cui "să paseze" problema, a schimbat diplomat subiectul.

22.00 – PRO CINEMA

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/CNo0BicRM8k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>