FILMUL EVZ: Cavalerul negru

FILMUL EVZ: Cavalerul negru

Batman, eroul justiţiar, este din nou în acţiune şi îi salvează pe locuitorii oraşului Gotham.

Acţiunea filmului se desfăşoară la un an după ce Batman (Christian Bale) l-a eliminat pe Ra’s Al Ghul, în "Batman Begins". Bruce Wayne şi alteregoul său, Batman, continuă să asigure ordinea în Gotham City, alături de locotenentul James Gordon (Gary Oldman) şi de Harvey Dent (Aaron Eckhart), noul procuror districtual.

Un timp, totul merge bine, iar Batman speră că, în curând, Dent îi va lua locul, devenind protectorul oamenilor. Planurile lui sunt spulberate când un nou pericol ameninţă oraşul, iar locuitorii au nevoie mai mult ca oricând de eroul lor.

Cavalerul negru trebuie să-l înfrunte acum pe Joker (H. Ledger), un criminal psihopat, care vrea să dovedească faptul că fiecare are un preţ, reuşind să provoace haos în Gotham City.

Ne puteți urmări și pe Google News

Heath Ledger, distins cu Oscar post-mortem

Este ultimul film al australianului Heath Ledger. Moartea neaşteptată a acestuia în urma unei supradoze de medicamente, în ianuarie 2008, a stârnit speculaţii referitoare la situaţia peliculei.

Chiar în aceeaşi zi, compania Warner Bros a dat o declaraţie în care anunţa că Heath Ledger terminase filmările. Joker a fost ultimul rol al actorului, interpretarea acestuia aducându-i o statuetă Oscar.

20.00 - HBO