Evenimentul Zilei > Politica > Filialele FC fug la PMP
Filialele FC fug la PMP

Filialele FC fug la PMP

PMP anunță că mai multe organizaţii ale Forței Civice, partid care a fuzionat sâmbăta trecută cu PDL, aderă la Mişcarea Populară, cele mai recente exemple fiind ale unor organizații din Ialomița, Prahova, Suceava, Mureș.

„Cei care au crezut în Forţa Civică, proiectul politic al dlui Mihai Răzvan Ungureanu, sunt dezamăgiţi de leadershipul slab care a dus la rezultatul de 2% la alegerile europarlamentare şi care, din neputinţa de a creşte acest proiect, a decis să-i pună cruce”, se arată într-un comunicat al PMP. Potrivit PMP, Mihai Răzvan Ungureanu a demonstrat astfel că este nu doar un simbol al oportunismului din politica românească, ci și un politician incapabil să conducă.

Probleme și la Sibiu

Aproape jumătate dintre cei 700 de membri ai organizației județene Sibiu a Forţei Civice ar putea să nu semneze adeziunea pentru PDL, a declarat marţi liderul filialei, Diana Pavelescu, conform Ager pres. „Unii nu au fost de acord cu fuziunea şi ca atare au şi plecat. Din aceşti 700 de membri pe care îi avem acum, nu ştiu câţi vor veni să semneze adeziunea pentru PDL. (…) Eu estimez în jur de 300- 400 că vor veni”, a spus ea. (Carmen Vintilă)

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: