Evenimentul Zilei > Justitie > Fiica fotbalistului Iosif Rotariu, condamnată. A bătut un băiețel de doi ani
Fiica fotbalistului Iosif Rotariu, condamnată. A bătut un băiețel de doi ani

Fiica fotbalistului Iosif Rotariu, condamnată. A bătut un băiețel de doi ani

Fiica fostului mare fotbalist Iosif Rotariu a fost condamnată la patru ani şi patru luni de închisoare după ce a bătut un copil și i-a rupt piciorul. Sentința nu este, însă, definitivă.

Judecătoria Timişoara a condamnat-o pe Romina Rotariu, fiica fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, la patru ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru purtare abuzivă în formă continuă.

Tânăra în vârstă de 33 de ani este acuzată că ar fi agresat un copil de doi ani, incidentul având loc în creşa deţinută de familia ei, unde ea era angajată ca îngrijitoare. În mediul online au devenit publice imaginile bătăii, pe care le-au obținut, de pe camerele de supraveghere, părinții victimei.

Magistraţii au stabilit și daune morale în valoare de 480.000 de lei, pe care Romina Rotariu trebuie să le plătească familiei băiatului pe care l-a agresat, interzicându-I tinerei să mai lucreze cu copiii o perioadă de cinci ani.

Familia copilului a depus plângere la Poliție la sfârşitul lunii iunie a anului trecut, acuzând-o pe Romina Rotariu de faptul că i-a bătut copilul de doi ani, înscris la creşa deţinută de familia Rotariu. Băiatul a ajuns acasă cu un picior rupt.
 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: