SIBIU. „Fetița și marea”, astăzi, de la ora 18.00, la Teatrul GONG. Adaptarea basmului „Mica sirenă” de Hans Christian Andersen este recomandată copiilor între 4 și 10 ani.

IAȘI. Astăzi, de la ora 21.00, Concert Aamon în Rock’n Rolla. Trupa va susține șase concerte din turneul premergător lansării primului EP, programat pentru toamna acestui an.

CLUJ. Până la sfârșitul lunii martie, la The Office Cluj, proiectul History Hackers – Secretele Egiptului Antic pune la dispoziția copiilor o parte dintre cele mai fascinante povești ale istoriei, într-o serie de expoziții interactive. În cadrul acestei expoziții, copiii vor avea parte de o adevărată experiență educațională: fiecare vizitator poate să analizeze îndeaproape fiecare exponat, să-l atingă, să se joace, să creeze, să experimenteze specificul acelor timpuri.

ORADEA. Târg de Mărțișor la Galeria Arcade Oradea Sud. Pe lângă mărțișoarele clasice, la Târg se mai pot găsi mărțișoare din ceramică, sticlă, cioplite în lemn, din aur și argint, handmade și chiar mărțișoare gastronomice.