Evenimentul Zilei > Actualitate > Fete frumoase, motociclete, camioane: Festivalul Internaţional al Transportatorilor din Bucureşti
Fete frumoase, motociclete, camioane: Festivalul Internaţional al Transportatorilor din Bucureşti

Fete frumoase, motociclete, camioane: Festivalul Internaţional al Transportatorilor din Bucureşti

Cea de a treia ediţie a Festivalul Internaţional al Transportatorilor, T-Festival, va avea loc la Romexpo, în perioada 8 - 10 mai.

Acesta va găzdui, pe parcursul a trei zile, concursuri de îndemânare pentru şoferii profesionişti şi parada celor mai frumoase camioane şi a celor mai frumoase motociclete. 

Potrivit Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), T-festival este un eveniment unic în România. Acesta îşi propune să aducă la un loc firme de transport, dar şi producători de camioane, semiremorci şi camioane extravagante. 

,,Pentru Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, ediţia din 2015 a T-Festival va reprezenta un moment deosebit din mai multe perspective. Prin organizarea sa în Bucureşti, evenimentul va permite participarea mai multor companii naţionale şi internaţionale, dar şi un public vizitator mult mai numeros, pasionat de adrenalină şi inedit. O altă noutate este organizarea primei conferinţe internaţionale ce va aborda o temă de actualitate – Competition on Road Transport – Challenges & Solutions to Facilitate Trade in EU and Eurasia Region, în data de 8 mai 2015. Totodată, vom sărbători 25 de ani de la înfiinţarea UNTRR alături de parteneri, membri şi comunitatea de afaceri în cadrul Galei VIP', a declarat Radu Dinescu, secretarul general al UNTRR.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: