Fenomenul astral care ne dă viața peste cap. Să ne concentrăm strict pe ceea ce dorim să realizăm

Fenomenul astral care ne dă viața peste cap. Să ne concentrăm strict pe ceea ce dorim să realizăm sursa: Arhiva EVZ

Luna plină are o putere incredibilă de manifestare a dorințelor. În aceste perioade trebuie să ne concentrăm strict pe ceea ce dorim să realizăm. Din cele  mai vechi timpuri oamenii au fost fascinați de fazele lunii. S-a dovedit că acestea afectează comportamentul uman.

Există o sumedenie de ritualuri, iar cel mai simplu este să ne scriem dorințele pe o foaie și să mulțumim Divinității pentru ajutor. De asemenea, trebuie să avem o stare sufletească bună.

La fel de importantă este și luna nouă. Spre deosebire de luna plină, atunci ne eliberăm de ceea ce nu ne mai folosește. Prin acest ritual de curățire eliminăm energiile negative și vom fi feriți de necazuri pe viitor. Dintre toți oamenii, femeile au o relație mai specială cu luna. De asemenea, fluxul și refluxul oceanelor este cauzat de fazele lunii.

Cum ne influiențează fazele lunii

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinați de fazele lunii. Aceștia au găsit legături între comportamentul uman și fazele lunare. Ciclurile lunare au efect asupra comporamentului uman. Dintre oameni, femeia are o relație mai specială cu luna. Satelitul natural al pământului are un impact major asupra minții și emoțiilor noastre. Pe timp de lună plină, stările noastre se accentuează. Astfel, dacă suntem în depresie sau stresați, ne vom afunda mai mult în această stare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Legătura dintre om și lună ne aduce aminte că viața noastră este ciclică, nicidecum liniară. Luna plină emană o putere incredibilă. Tocmai de aceea, ritualurile făcute în această perioadă sunt deosebit de puternice. Pentru a avea succes, este important să credem cu tărie și să fim inspirați.

Un prim ritual este cel de curățire. Înainte de începerea unui nou ciclu, este important să scăpăm de gândurile și obiceiuri negative. Astfel, ne vom feri de blesteme și suferință, iar viața noastră se va îmbunătăți considerabil.

Luna nouă este momentul ideal de a ne elibera de tot ceea ce nu ne mai folosește. În această fază a lunii, apa este un bun “canal de comunicare” între om și corpul ceresc. Combinată cu aceasta, intențiile noastre prin o putere miraculoasă.

Pe timp de lună plină concentrează-ți atenția pe cea mai arzătoare dorință pe care o ai. Scrie dorința pe o foaie, apoi mulțumește Divinității pentru ajutor. Pentru a deveni realitate, dorința trebuie să fie sinceră și în beneficiul tuturor. Indiferent de ce se întâmplă în jurul tău, încearcă să fii cât mai vesel. Cu alte cuvine, râzi cât mai mult și nu da atenție știrilor negative care apar pe internet și la televizor.

În combinație cu puterea soarelui și a pământului, puterea lunii este parte din ordinea naturală. Cu toate acestea, este important să alegem un vis realizabil. Așadar, luna plină are o putere incredibilă care ne poate îmbunătăți considerabil viața dacă o folosim corect, scrie bzi.ro.