Evenimentul ZileiActualitateSCENE de GROAZĂ pentru o femeie din Iaşi! A fost LEGATĂ şi BICIUITĂ de soţ până la INCONŞTIENŢĂ

SCENE de GROAZĂ pentru o femeie din Iaşi! A fost LEGATĂ şi BICIUITĂ de soţ până la INCONŞTIENŢĂ

SCENE de GROAZĂ pentru o femeie din Iaşi! A fost LEGATĂ şi BICIUITĂ de soţ până la INCONŞTIENŢĂ
După ce a consumat băuturi alcoolice, un bărbat, în vârstă de 76 de ani din Iaşi, şi-a legat soţia de mâini şi de picioare şi a biciuit-o zeci de minute.

Petre Lungu, din comuna ieşeană Lungani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ajuns acasă şi şi-a bătut soţia minute în şir, până era să o lase fără suflare. Vecinii spun că scandalurile din familia Lungu sunt la ordinea zilei, doar că de data asta, femeia era la un pas de moarte, informează BZI.

"Eu n-am văzut în viaţa mea un om bătut într-un asemenea hal. El a bătut-o în noaptea de sâmbătă spre duminică. A legat-o de maini şi de picioare şi i-a dat cu biciul. Eu m-am dus luni dimineaţa la ea în casă, dar mi-a venit rău când am văzut-o. Am ieşit câteva minute să-mi revin şi am intrat iar. Avea capul cât un bostan. Era desfigurată. Nu cred că a vrut să o omoare, dar a bătut-o de a înnebunit. Când bea nu ai cu cine te inţelege. Tot satul îl ştie ce fel de om e. Să vedeţi cănd bea prin cârciumi şi vine acasă pe şapte cărări, terminat. Numai scandal face. O bate de o usucă", a declarat ginerele victimei pentru sursa citată. 

După întregul scandal din familia Lungu, victima a ajuns la spital, iar agresorul pe mâna procurorilor, care a declarat în faţa acestora că totul s-a întâmplat din cauza consumului de alcool. 

"De când a ieşit vinul, stă numai în comă. Eu bag belciugul la uşa beciului, ea îl scoate. Mi-a fărmat toate lacătele. Poliţia de la Voineşti a văzut situaţia. Uşile beciului erau descuiate, iar ea era beată şi îşi făcea nevoile acolo unde se întâmplă. Este frumos aşa? Aseară, ea mi-a tras un pumn în faţă şi m-a zgâriat puţin. Pe urmă, eu… . Ea are gard în gard un frate şi baiatul. În urmă cu vreo doi ani, nepotul ei m-a lovit cu pumnul în faţă, m-a trântit de pământ şi s-a urcat cu picioarele pe mine. Când am văzut că nu am nicio scăpare, m-am prefăcut că sunt mort. Aseară, salvarea a luat-o în comă alcoolică. Eu am legat uşile, ca să nu vină fratele şi baiatul să mă omoare. A doua zi am legat uşile, ca să pot să scap, şi m-am dus la sora mea, în Voineşti, unde am rămas peste noapte. Luni am venit la poliţie, unde am declarat tot ce s-a întâmplat. Am batut-o! De ce să nu recunosc? Am legat-o cu aţa şi cu şireturile de la papuci, ca să-mi pot face retragerea, să plec acasă, la Voineşti. Ea acum este la spital. Când i-am dat cu palmele, cu pumnii, i-a dat un pic sângele. Nu am controlat-o dacă are nasul rupt. La 76 de ani ai mei, nu am luat o palmă. Acum, să iau un pumn de la femeie…! Suntem împreună din anul 2010, după ce mi-a murit prima femeie. Ea a venit singură la mine, când a auzit că sunt singur", a declarat Petru Lungu în faţa jurnaşiştilor. 
 

 


Accesează: