Femei de succes, premiate la Gala Green Woman

Femei de succes, premiate la Gala Green Woman Sursa: Arhiva EVZ

Douăsprezece personalități feminine cu activitate remarcabilă în mai multe domenii vor fi premiate, pe 15 decembrie, la Gala “Green Woman”. Este a III-a ediție a Galei “Green Woman”, un proiect care pornește de la necesitatea recunoașterii eforturilor făcute de cei care, în această perioadă dificilă, își ajută semenii și societatea, în ansamblul ei.

Cele 24 de laureate ale primelor două ediții au fost premiate pentru implicarea în activități caritabile, educative sau sociale și realizări deosebite în domenii precum cultură, jurnalism, antreprenoriat, diplomație, protecția mediului, medicină.

Printre ele s-au numărat actrița Maia Morgenstern, soprana Felicia Filip, medicul Carmen Orban (manager al Institutului Clinic Fundeni), realizatoarea TV Teo Trandafir sau jurnalista Mirela Retegan (Gașca Zurli).

Juriul care a desemnat câștigătoarele a fost format din 50 de doamne și  a avut de ales câștigătoarele Green Woman de anul acesta din peste 70  de nominalizari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gala va fi prezentată, ca și la edițiile anterioare, de Lavinia Șandru și va include, pe lângă intervențiile și prezentarea premiantelor o serie de momente artistice și art performances.

Ediția din 2021 va avea loc sub forma unei gale cu public, la 15 decembrie, la hotelul Phoenicia din Capitală. Evenimentul, care va fi transmis live online, este organizat de Inițiativa Ecologistă  Europeană, MovingFrame și Uniunea Ziariștilor Profesioniști, cu susținerea Grand Hotel Phoenicia, Kaufland România, Editura Litera, BAT, Alka România, Domeniile Urlați, Alexandrion Grup, Cris-Tim, Norofert și Farmacia inimii-Catena.