Haosul administrativ de la FCSB se reflectă fidel și pe teren. În etapa a 4-a a Ligii I, „roș-albaștrii” au fost învinși de Astra Giurgiu, scor 1-2. În runda precedentă, echipa lui Gigi Becali cedase pe teren propriu, cu FC Botoșani, scor 0-2.

Între aceste două eșecuri, FCSB a bifat o înfrângere, acasă, cu Alashkert, în Liga Europa, scor 2-3. Becali s-a înțeles cu antrenorul Antonio Conceicao și portughezul va debuta pe bancă, mâine, în confruntarea cu Mlada Boleslav (ora 21.30) din turul 3 preliminar al LE.

La Giurgiu, antrenorul echipei a fost Vergil Andronache. El s-a remarcat în minutul 41, atunci când a executat un ordin venit de la finanțator, și l-a schimbat pe Mihai Bălașa, jucător care greșise la golul Astrei. La final, Becali a recunoscut că a vrut să-l umilească pe Bălașa. Latifundiarul din Pipera l-a atacat li pe Istvan Kovacs, arbitru despre care a spus de mai multe ori că este un om de casă al celor de la CFR Cluj.

„Dați-i campionatul lui Varga”

„Niciodată nu am fost atât de supărat pe arbitraj ca acum. Să ne retragem, să facem ceva, să plec… Mă gândeam astăzi să plec în alt campionat, nu se poate aşa ceva! Păi, două 11 metri clare şi lui CFR îi dai 11 metri la mişto, care nu este, cu Dinamo. Dați-i campionatul direct, tu, Burleanu, şi cu toată federaţia şi cu Dâncu (n.r. – Vasile Dâncu), daţi-i campionatul lui Varga, ăla, că sunteţi prieteni, şi cu asta, basta!”, a tunat Gigi la Pro X. Finanțatorul a continuat ame nințător: „Mă gândesc, sincer vă spun, să cumpăr o echipă în Anglia, îmi iau toţi jucătorii, mă duc acolo. Vreau sămi salvez banii şi investiţia! Că am jucători de zeci de milioane, Man, Tănase, Coman, Moruţan, Oaidă, Vână.”

Te-ar putea interesa și: