Evenimentul Zilei > International > Favoriții republicani ai Establishmentului se prăbușesc în sondaje!
Favoriții republicani ai Establishmentului se prăbușesc în sondaje!

Favoriții republicani ai Establishmentului se prăbușesc în sondaje!

Trioul favoriților republicani ai Establishmentului - Jeb Bush, Scott Walker și Marco Rubio - pierde teren în cursa pentru candidatura Partidului în alegerile prezidențiale.

Între timp, Donald Trump continuă să domine categoric cursa, cu 25% din opțiuni, în vreme ce un alt outsider, neurochirurgul Ben Carson, a urcat spectaculos pe locul doi, cu 12%, iar senatorul de Texas, Ted Cruz, aflat într-un veritabil război cu congressmanii Republicani, înregistrează 10%, indică un nou sondaj realizat de Fox News.

Bush, fost guvernator de Florida, a ajuns la 9%, pe locul patru, de la 15% și locul doi, cât avea în precedentul sondaj Fox, realizat înaintea primei dezbateri televizate.

Walker, guvernator de Wisconsin, a ajuns al cincilea, la 6%, de la 9% în sondajul  precedent, iar senatorul de Florida, Rubio, este la 4%, pe locul nouă, de la 5%.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.