Evenimentul Zilei > International > FAȚA UCIGAȘULUI de pe PODUL WESTMINSTER. De ce autoritățile britanice nu-i dezvăluie identitatea?
FAȚA UCIGAȘULUI de pe PODUL WESTMINSTER. De ce autoritățile britanice nu-i dezvăluie identitatea?

FAȚA UCIGAȘULUI de pe PODUL WESTMINSTER. De ce autoritățile britanice nu-i dezvăluie identitatea?

Presa din Regatul Unit a dat publicității mai multe imagini șocante cu presupusul atacator de pe Podul Westminster în agonie, după ce a fost împușcat de forțele de ordine în zona porților Parlamentului britanic. Unul dintre gloanțe pare să-i fi străpuns abdomenul și să-i fi perforat un organ vital, bărbatul decedând la scurt timp după imortalizarea acestor momente.

Bărbatul, a cărui identitate nu fusese dezvăluită de autorități nici măcar după mai multe ore de la producerea atentatului soldat cu cinci morți și peste 40 de răniți, este întins pe o targă și primește îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței sosite pe podul groazei (vezi foto).

Potrivit Daily Mail, presupusul atacator pare să fi avut în jur de 40 de ani. Autovehiculul cu care a semănat moarte pe podul Westminster este un Hyundai Tucson, vechi de un an și care ar valoare cel puțin 30.000 de lire sterline. Lângă trupul bărbatului se află, pe caldarâm, și cuțitele cu care acesta a curmat mai multe vieți după ce s-a izbit cu mașina de gardurile Parlamentului britanic.

Anterior, atacatorul intrase cu aceeași mașină în mai multe persoane care se aflau pe Podul Westminster omorând sau rănind grav mai multe persoane, printre și doi cetățeni români, soț și soție.