Evenimentul Zilei > Actualitate > Fără frică de coronavirus. Imagini incredibile surprinse la un mall bucureștean. Video
Fără frică de coronavirus. Imagini incredibile surprinse la un mall bucureștean. Video

Fără frică de coronavirus. Imagini incredibile surprinse la un mall bucureștean. Video

Imagini scandaloase au fost surprinse la un renumit centru comercial din București. O mulțime de tineri s-au adunat la un concert.

 

Un bucureștean a filmat și a postat pe o rețea de socializare concertul din curtea unui mall din Capitală, la care sute de tineri stăteau înghesuiți, majoritatea fără măști, sfidând parcă reglementările atât de clamate de autorități. Nu i-a impresionat, se pare, nici pericolul coronavirusurului, nici eventualitatea unei amenzi, deloc mică.

„Își mai amintește cineva halul jegos în care se plângeau administratorii de mall-uri în perioada stării de urgență? Cum lătrau ei că stau spațiile închise, ca moare economia, că văleleu?

Fast forward o luna și asta se întâmplă acum pe terasa București Mall – Vitan. E un soi de concert la care sunt deja peste 100 de copii. Vor fi mai mulți.

Dar e ok. Și noi vom fi mai mulți. Doar că la spital.

Să facem covid, hei heeeei!”, a scris Radu Hângănuț, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Publicată de Radu Hângănuț pe Miercuri, 29 iulie 2020

1.189 de cazuri noi în România și 30 de decese în ultimele 24 de ore.

Autoritățile au anunțat, miercuri, un număr de 1.189 de cazuri noi de coronavirus și 30 de decese. Numărul de cazuri raportate de la începutul epidemiei depășește 48.000 în România.

Până miercuri, 29 iulie 2020, 2.269 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Limitarea programului teraselor urmează să fie decisă de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, fie la propunerea Comitetelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, fie la propunerea Grupului de suport tehnico-ştiinţific pentru acele localităţi, judeţe, în care există un nivel ridicat de răspândire a virusului, a declarat, miercuri, prim-ministrul Ludovic Orban.

Totodată, a adăugat el, CNSU a propus limitarea numărul de clienţi care se află în acelaşi timp pe terase la numărul de locuri disponibile pe scaune.

În hotărârea CNSU se propune şi ca, în zona plajelor, distanţa mai mică de 2 metri să fie permisă numai pentru soţi şi copii însoţiţi de adulţi (părinţi, bunici). Cu alte cuvinte, dacă nu eşti căsătorit, păstrezi distanţa de 2 metri faţă de iubit/iubită.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: