Evenimentul Zilei > Actualitate > Fanteziile bizare ale amatorilor de relaţii intime contra cost au fost dezvăluite de prostituate şi dame de companie pe un forum online
Fanteziile bizare ale amatorilor de relaţii intime contra cost au fost dezvăluite de prostituate şi dame de companie pe un forum online

Fanteziile bizare ale amatorilor de relaţii intime contra cost au fost dezvăluite de prostituate şi dame de companie pe un forum online

Unele din cele mai bizare fantezii ale amatorilor de sex pe bani au fost împărtăşite recent, pe un forum, de mai multe femei care practică prostituţia.

“Aveam un client musculos care, după ce îşi făcea duş, îmi cerea să-mi înfing dinţii în muşchii lui şi să muşc uşor”, a povestit o damă de companie pe Reddit forum. Chiar daca era o preferinţă stranie, femeii i s-a părut o experinţă amuzantă, relatează mirror.co.uk.

“Pe când eram student, obişnuiam să fac viodechat. Un tip a plătit pentru un spectacol privat şi mi-a cerut să mă duc în baie şi să mă scufund în apă. Am stat cu capul sub apă cam 45 de secunde iar când am ieşit la suprafaţă, am constatat că plecase”, a povestit o cocotă masculină.

Fantezia unui medic stomatolog, relatată de o femeie care i-a făcut pe plac mai bine de o oră, pare a fi una din cele mai stranii din câte s-au povestit pe forumul respectiv: “m-a întins pe o masă, mi-a dat pantofii jos şi a scos un set de instrumente dentare cu care mi-a examenat…picioarele. Timp de oră. Iar eu trebuia să pretind că-mi verifică dantura”.

“Aveam o prietenă care lucra într-o casă de toleranţă şi are îmi povestea adesea despre cel mai bizar client al ei – o punea să stea dezbrăcată la colţ şi să citească din Ulise al lui James Joyce”, a povestit un alt user, în vreme ce o chelneriţă de la un club de striptease a relatat despre un individ care a intrat în club şi "le-a cerut fetelor să îl lase să le mângâie coatele"

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: