Exclusiv paparazzi EvZ. Familia Videanu mănâncă pizza de milionari. Video

Exclusiv paparazzi EvZ. Familia Videanu mănâncă pizza de milionari. Video Adriean Videanu a abandonat politica și a ales să se ocupe de afaceri. Sursa foto, EVZ

Adriean Videanu este unul dintre cei mai controversați politicieni de după 1990. Membru PDL cu influență, a condus Primăria București, ca interminar în locul lui Traian Băsescu, dar și Ministerul Economiei. A fost implicat în mai multe afaceri dubioase și, la un moment dat, a petrecut și câteva zile în arest. În 2015, a decis să spună „adio” politicii, după o carieră începută în 1990, și să se dedice afacerilor.

Adriean Videanu a decis să rupă legăturile cu politica în 2015, în contextul unui dosar penal instrumentat de DNA. Fostul lider PDL a fost reținut de procurori într-un caz de trafic de influență, iar după câteva zile petrecute la pușcărie, fostul ministru și primar general a decis că afacerile sunt mult mai puțin periculoase decât politica.

Chiar dacă, ulterior, a scăpat de acuzații, după un proces câștigat la Înalta Curte de Casație și Justiție, Videanu nu și-a încălcat promisiunea. Cel puțin oficial. În fond, cine îl oprește să mai treacă, din când în când, pe la sediul din Modrogan și să stea la o șuetă cu foștii colegi de partid.

În prezent se ocupă de administrarea afacerilor pe care le deține, împreună cu soția sa, Miorița. Firma soților Videanu a furnizat marmură pentru mai multe clădiri celebre ale Europei, între care Catedrala San Pietro de la Vatican, Catredala Notre Dame din Paris, Domul din Milano, Catedrala Sagrada Familia din Barcelona, Catedrala Sfântul Ştefan din Viena, dar și pentru Catedrala Mântuirii Neamului de la București.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ultima oară când Adriean Videanu a fost surprins de presă a fost prin iulie. El a fost observat în zona Dorobanți – Beller, din București, îmbrăcat la patru ace, mergând la o întrevedere cu un cunoscut. Fostul politician a atras atenția datorită limuzinei Mercedes S-Classe, pe care a parcat-o la bordură, regulamentar, înainte de a-și prelua cunoștința.

Miorița Videanu, o femeie cochetă care preferă pizza

Pe de altă parte, Miorița Videanu, soția fostului politician a fost considerată întotdeauna o femeie cochetă, care are foarte mare grijă de ținuta și aspectul său fizic. Se spune despre ea că petrece multe ore pe la saloanele de înfrumusețare pentru a arăta mereu bine. Conduce, de vreo doi ani, o limuzină de lux, tot un Mercedes roșu, de care pare să se fi atașat. Așa se explică de ce, în ciuda noilor modele apărute pe piață, nu renunță la „vechea” mașină.

Zilele trecute, Miorița Videanu a fost surprinsă de paparazzi Evenimentului Zilei, în jurul prânzului, la Casa di David, cunoscutul restaurant din Herăstrău. La volanul limuzinei Mercedes, Miorița Videanu a intrat în parcarea restaurantului, iar după ce s-a asigurat că nu încurcă circulația, a coborât și a mers să comande.

Era îmbrăcată într-o ținută lejeră, de vară, potrivită pentru căldura de afară, cu pantaloni dintr-un material subțire și o bluză la fel. Ceasul scump și bijuteriile de la mână, la fel ca și geanta de firmă, atrăgeau atenția tuturor celor care se aflau în zonă.

După câteva minute, petrecute în restaurant, Miorița Videanu s-a întors la limuzina Mercedes cu o cutie de pizza pentru acasă. A urcat în mașină și a demarat în trombă, pentru a ajunge la destinație înainte ca pizza comandată să se răcească.

Cât costă o pizza la Casa di David?

Potrivit prețurilor afișate, o pizza trece de 100 de lei.

Cu Trufe Negre - 109 lei

Cu ciuperci, Trufe Negre și Brânză Gouda - 109 lei

Cu Fructe de Mare - 109 lei

Cu Jamon Iberico De Pata Negra - 145 lei

Diavola cu Chorizo Picant - 96 lei

Adriean Videanu a fost unul dintre liderii PDL

Adriean Videanu a fost unul dintre cei mai importanți lideri ai PDL din ultima perioadă, dinainte de prăbușirea partidului, după alegerile din 2012. Deși a intrat în politică încă din anii ’90, a devenit un lider important abia după ce partidul a fost preluat de Traian Băsescu, în anul 2000.

Adriean Videanu a deținut funcțiile de Ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri (2008 – 2010) și de vicepremier, ministru de stat responsabil cu coordonarea politicilor economice (2004 – 2005).

A fost deputat în Parlamentul României între 1990 și 2004, iar în 2005 a fost ales Primar General al Bucureștiului, pe locul lăsat liber de Traian Băsescu.

În cadrul PD și PD-L a fost purtător de cuvânt, președinte al Organizației de Tineret, membru al Biroului Politic Național (BPN), secretar executiv și responsabil pentru relațiile cu presa, vicepreședinte și prim vicepreședinte al partidului, ultima funcție ocupând-o între 2008 și 2011.

În paralel cu politica, Adriean Videanu a dezvoltat afaceri de succes în domeniul prelucrării și distribuției marmurei cu Titan Mar și Marmosim.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro