Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia Dincă, reacții incredibile după bătaia aplicată jurnaliștilor. „Aveți chef de glume”
Familia Dincă, reacții incredibile după bătaia aplicată jurnaliștilor. „Aveți chef de glume”

Familia Dincă, reacții incredibile după bătaia aplicată jurnaliștilor. „Aveți chef de glume”

Daniel și Daniela Dincă au făcut primele declarații după incidentele petrecute în cursul zilei de marți.

Daniela Dincă a oferit o altă perspectivă a evenimentelor petrecute la București, în plină zi. Fata criminalului de la Caracal a declarat, la Antena 3, că operatorii echipelor media i-au agresat pe cei din familia Dincă.

„Unul dintre cameramani l-a jignit pe fratele meu. A dorit să caute scandal pentru că vedeau că noi ne continuăm drumul și nu vrem să comentăm. Nu s-a întâmplat ce spun ei. Fratele meu nu l-a lovit pe cameraman. Nu mințim, de ce vi se pare că mințim. Camera i-a căzut din mână domnului, noi nu l-am lovit. Fratele meu e cu mine, suntem în drum spre Arad. Nu știm că e căutat de poliție. Dacă Poliția o să ne comunice, o să luăm legătura cu ei”, a declarat  Daniela Dincă.

VEZI VIDEO cu incidentele

Daniel Dincă a intervenit în discuție, dar bărbatul și-a pierdut repede firea și a închis telefonul, nemulțumit că atitudinea jurnaliștilor din studio nu este pe placul său. „Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Dau declarații când mă întâlnesc cu Poliția, nu este nicio problemă. Sunt la Lugoj. Am impresia că aveți chef de glume, faceți tot posibilul să înscenați tot pentru puțină publicitate. ”, a punctat și fiul lui Dincă, după care a închis telefonul.