Lucrurile nu mai sunt la fel în familia Clejanilor de când Margherita a provocat un accident „dubios” în Capitală, în urma căruia în presă au apărut informații conform cărora aceasta ar fi fost testată pozitiv pentru consumul de droguri de mare risc, scrie Cancan.

Tensiunea s-a acumulat în toată familia, iar atmosfera prietenoasă pe care o afișa familia acestora a dispărut complet, fiind înlocuită imediat de probleme de sănătate cauzate de presiunile care se pun pe fiecare membru al familiei

Imediat după accident au avut loc o serie de întâmplări ciudate. În timp ce tatăl Margheritei declara că aceasta nu a consumat droguri și că va începe și el o anchetă pe cont propriu, aceasta posta pe Instagram diverse momente inedite din viața ei, cum ar fi plimbări în aer liber, în timp ce se presupunea că s-ar simți rău.

Efectele secundare ale scandalului intens mediatizat și-au făcut deja apariția, Viorica acuzând dureri foarte mari de cap, în timp ce Ioniță din Clejani are probleme cu tensiunea.

„Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap. De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune. Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile”, au fost informațiile furnizate în timpul unei emisiuni TV.

Ulterior, cei doi soți au decis să nu mai dea nicio informație presei, pentru a rezolva problemele în intimitatea familiei lor.

„Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!”, a fost mesajul postat de Viorica și Ioniță din Clejani.