Facebook s-a mutat în casă nouă. Imagini de la birou şi din cantină

Facebook s-a mutat în casă nouă. Imagini de la birou şi din cantină

Cartierul general al celei mai mari reţele de socializare de pe internet s-a mutat. Oamenii lui Mark Zuckerberg lucrează acum în noul sediu, de pe Menlo Park, mult mai spaţios

Cei peste 2.000 de angajaţi ai Facebook merg la serviciu pe 1601 Willow Road. Mutarea a fost pregătită încă de la începutul anului. Peste 100 de arhitecţi şi companii de design au lucrat la "redesenarea" spaţiului.

Pentru a duce munca la bun sfârşit şi într-un timp cât mai scurt, s-au format mai multe echipe şi s-a lucrat pe sectoare. Mutările au început încă din vară şi s-au finalizat abia acum. Planurile şefului Facebook, Mark Zuckerberg sunt destul de mari, în viitorul apropiat ar putea ajunge de la cei 2.000 de angajaţi, cât are în prezent, la peste 9.000. Bloggerii de la allfacebook.com au făcut o incursiune în noua casă a celor de la Facebook.

Facebook, înfiinţată la începutul anului 2004 e considerată cea mai mare reţea de socializare online din lume, având peste 750 milioane de membri din întreaga lume. Potrivit statisticilor, în septembrie, anul acesta, s-ar fi înregistrat 3,7 de milioane de utilizatori din România.

Ne puteți urmări și pe Google News

Citiţi şi:

  • Inventatorul Facebook, trădat de propria creaţie. Vezi poze cu Mark Zuckerberg!
  • Cum e în casă la Mark Zuckerberg, deţinătorul Facebook
  • Schimbarea la faţă a Facebook. Vezi câţi utilizatori are în România
  • Facebook, o adevărată fabrică de bani. Află veniturile fabuloase!
  • Ce pericole te pândesc în spatele contului de Facebook
  • Cum îţi dai seama dacă eşti dependent de Facebook