Evenimentul Zilei > Actualitate > Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului
VIDEO

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Alexei Navalîi e hotărât să moară cu Putin de gât. Chiar dacă a fost arestat la întoarcerea în Rusia, opozantul președintelui rus lovește și din spatele gratiilor. Apropiații săi au pus pe Youtube un videoclip care a făcut în numai două ore peste trei milioane de vizualizări.

Fabulosul palat al lui Putin. Videoclipul realizat de echipa lui Navalnîi prezintă fabuloasa reședință pe care Putin ar avea-o pe țărmul Mării Negre. Nu sunt imagini din palat, ci  reconstituiri făcute de artiști pe baza planurilor etajului. Apropiații lui Navalnîi susțin, însă, că imaginile  respectă i realitatea. Asta pentru că opozantul rus s-ar afla în posesia planurilor originale, care sunt interactive și detaliate.

Fabulosul palat al lui Putin

Imaginile prezintă un palat de un lux fără seamăn. Potrivit reconstituirii, reședința lui  Putin include o sală de bal, un centru spa, un teatru, un patinoar subteran. Există chiar și un cazinou și un club de striptease, dotat, evident, cu o bară pentru dansatoare.


China, zdrobită! Adevărul despre izbucnirea Pandemiei! Filmare cu camera ascunsă


Navalnăi susțin, de asemenea,  că domeniul , care are 17.300 de acri,  adăpostește  o biserică, dar și podgorii impresionante   .

Imaginile reconstituite fac parte dintr-o anchetă uriașă publicată pe blogul lui Navalîi. Videoclipul de pe Youtube se spune că ar fi fost înregistrat cu numai două ore înainte de arestarea sa.

E darul prietenilor lui Putin

„Domeniul are garduri imposibil de escaladat, propriul port, propriul serviciu de securitate, o biserică, o zonă deasupra căreia e interzis să zbori. Are chiar și propriul punct de control. Este practic un stat separat în Rusia ”, susține ancheta publicată de opozantul rus.

Cheltuielile uriașe necesare construirii acestui palat, circa un milliard de dolari, ar fi fost acoperite, susține echipa Navalnîi printr-un sistem de corupție care în cae sunt implicați apropiații lui Putin.

„Prietenii lui Putin, care au primit de la el dreptul de a fura tot ce și-au dorit în Rusia, i-au mulțumit mult. Dar, de asemenea, au strâns 100 de miliarde de ruble și au construit un palat pentru șeful lor cu acești bani ‘, a spune ancheta.


Avem cote și la vaccinare! Țările UE au „plan” la imunizare. Ordin de la Bruxelles


Cât privește planurile originale. Navalnîi susține că acestea au fost transmise echipei sale de către un contractant al lucrărilor.

Fabulosul palat al lui Putin, Un adevărat regat

Ancheta a susține că palatul, care este puternic păzit de forțele de securitate ale Rusiei, este dotat și cu un tunel care laeagă imobiolul de plajă.  și un tunel de la conac la țărm.

„Este cea mai secretă și păzită unitate din Rusia”, spune Navalny în videoclip. „Nu este o casă de țară sau o reședință – este un oraș întreg, sau mai degrabă un regat”.

Despre proprietatea de pe malul Mării Negre se vorbește încă din 2010, când omul de afaceri Serghei Kolesnikov i-a trimis o scrisoare deschisă lui Medvedev (la acea vreme președintele Rusiei) pe aceastîă temă.

Marâi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a respins toate aceste acuzații susținând că sunt „neadevărate”, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Istoria secretă. Profeția unui KGB-ist. Victoria postumă a URSS împotriva Occidentului

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.