Evenimentul Zilei > International > FABULOS: Trump FLIRTEAZĂ cu o ziaristă în Biroul Oval, în timp ce vorbește la telefon cu Premierul Irlandei (VIDEO)
FABULOS: Trump FLIRTEAZĂ cu o ziaristă în Biroul Oval, în timp ce vorbește la telefon cu Premierul Irlandei (VIDEO)

FABULOS: Trump FLIRTEAZĂ cu o ziaristă în Biroul Oval, în timp ce vorbește la telefon cu Premierul Irlandei (VIDEO)

Președintele Trump a discutat marți la telefon cu premierul Irlandei despre probleme mergând de la Brexit până la imigrație.

Însă o postare pe Twitter arată cum, în timpul conversației, șefului de la Casa Albă i-a fost atrasă atenția de o ziaristă drăguță care asista la discuție.

Autoarea postării este chiar reporterița în cauză, se numește Caitriona Perry și este corespondentă la Washington pentru RTE, Televiziunea Națională Irlandeză.

Aceasta a calificat drept „bizar” momentul în care Trump a întrerupt convorbirea pentru a vorbi despre „zâmbetul drăguț” al ziaristei.

„Păi, avem o mulțime de ziariști irlandezi aici”, i-a spus Trump premierului irlandez Leo Varadkar, în momentul în care a văzut-o pe Caitriona, pe care a întrebat-o: „De unde ești?”

„Haide, vino încoace, vino încoace. De unde ești?”, o întreabă Trump pe ziaristă. Apoi îi spune premierului: „Avem aici mulți ziariști irlandezi grozavi.”

(Fixând-o pe Caitriona, îi comunică interlocutorului) „Are un zâmbet drăguț pe față așa că pun pariu că te tratează bine.”

Leo Varadkar este homosexual, așa că nu este clar în ce măsură a apreciat informația.

Într-o postare pe Instagram, Perry a vorbit despre „unul din cele mai bizare momente ale mele ca ziarist corespondent la Washington pentru RTE.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.