Evenimentul Zilei > Actualitate > Fabrică de țigări clandestincă, descoperită de polițiști. Cât au confiscat
Fabrică de țigări clandestincă, descoperită de polițiști. Cât au confiscat

Fabrică de țigări clandestincă, descoperită de polițiști. Cât au confiscat

Un număr de 14.820 ţigarete, 857 filtre şi tuburi goale destinate fabricării de ţigarete, precum şi 6554 bucăţi articole pirotehnice au fost confiscate de poliţiştii cărăşeni, ieri, într-un dosar în care au efectuat patru percheziții domiciliare.

Perchezițiile au fost efectuate în Caraş-Severin şi Timiş, într-un dosar penal pe linie de contrabandă, aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş. Potriovit anchetatorilor, contrabandiștii inclusiv preparau, acasă țigările.

”În urma percheziţiilor au fost ridicate în vederea confiscării 14.820 ţigarete, 857 filtre şi tuburi goale destinate fabricării de ţigarete şi 6554 bucăţi articole pirotehnice. Valoarea ţigărilor ridicate în vederea confiscării se ridică la suma de 7.500 lei. Prejudiciul  creat bugetului consolidat al statutului prin sustragerea de la plata accizei vamale şi TVA se estimează la suma de 6.000 lei. Faţă de unul dintre suspecţii din dosarul penal, un bărbat de 63 de ani  domiciliat în comuna Rusca Montană, a fost instituită măsura controlului judiciar”, transmite Cecilia Dăneț, ofițerul de presă al Poliției cărășene. (Foto: Adrian Pîclișan)