Expoziție aniversară Gratias tibi omnes per hos decem annos - 2014 - 2024

Expoziție aniversară Gratias tibi omnes per hos decem annos - 2014 - 2024

De-a lungul acestui deceniu în care Galeria Romană s-a născut, a crescut și a împlinit 10 ani, am scris peste 140 de comunicate de presă și invitații despre tot atâtea evenimente organizate de galerie.

De data aceasta, noi, cei care v-am întâmpinat întotdeauna în capătul scărilor galeriei, vom scrie un comunicat și o invitație despre voi, toți cei care ați fost alături de noi.

Cu sentimente de mulțumire și recunoștință pentru toți artiștii prieteni ai galeriei, artiștii colaboratori, critici, istorici de artă, parteneri media, oameni de cultură, prieteni și susținători ai galeriei și pentru dumneavoastră, publicul consumator de artă, avem plăcerea de a vă invita marți, 5 martie, la ora 19:00, la o expoziție specială, gândită și panotată pe simeze în onoarea dvs.

Ne puteți urmări și pe Google News

Expoziția este deschisă în perioada 5 – 30 martie 2024.

Program galerie: Luni-vineri: 10:00 – 18:00

Sâmbătă: 10:00 – 15:00.

Parteneri media: Catena pentru artă, Evenimentul Zilei, Senso Arte, Intell News, Modernism, Agenția de carte, Ultima Oră, Curatorial.ro, Empower Artists, TVR 1, TVR Cultural, Propagarta, Nine O'Clock, Asti Arthotel, Ceaşca de cultură, Uniunea Artiștilor Plastici din România.