Exportul de “moarte” al Rusiei merge ca uns! Între 40% la și 50 % din volumul total de comenzi merge spre această regiune. au declarat oficialii ruși. “În ultimii cinci ani, exporturile militare în regiune nu au scăzut sub 6 miliarde de dolari pe an. E vorba de aproape 50% din totalul exporturilor”.

Exportul de “moarte” al Rusiei merge ca uns!

În 2020, gigantul Rosoboronexport (care face parte din corporația tehnologică de stat Rostec) a semnat contracte cu statele africane în valoare de 1,5 miliarde de dolari.


UE se destramă sub ochii noștri. De ce a eșuat programul de vaccinare


Directorul general al Rosoboronexport, Alexander Mikheyev a subliniat că Rusia are parteneri tradiționali în Africa de Nord și Golful Persic. “Lucrăm cu parteneri tradiționali, pe care îi cunoașteți cu toții. Ne respectăm angajamentele și furnizăm echipamentele”, a spus Mikheyev.

Potrivit lui Mikheyev,regiunea reprezintă o parte semnificativă din întregul portofoliu de comenzi ale Rosoboronexport, care ajunge la 50 miliarde de dolari.

Exportul de “moarte” al Rusiei merge ca uns! Se așteaptă ca vânzările sî crească

E de așteptat ca exăprturile rusești de armament să crească în anii care vin.

Pe de o parte, din cauza accenturii instabilității pe plan mondial.

Pe de alta, pentru că industria rusească de armament a înregistrat în ultimii ani succese importante și își diversifică oferta.

Astfel, producătorul rus Almaz-Antey va face demonstrații la Abu Dhabi cu sistemul de apărare aeriană cu rază lungă de acțiune Antey-4000, a informat vineri biroul de presă al companiei.


Experiențe extracorporale la limita morții. Mărturiile unui mare savant


„Pentru prima dată la o expoziție străină, compania va prezenta materiale informative despre sistemul de rachete antiaeriene cu rază lungă de acțiune Antey-400 ca o continuare a gamei de produse Antey. Sistemul a primit noi capacități de distrugere a obiectivelor aeriene. : potențialul său a fost extins în ceea ce privește raza de acțiune, altitudinea și viteza țintelor lovite “.

Caracteristicile operaționale ridicate permit utilizarea Antey-4000 pentru apărarea aeriană a instalațiilor vitale administrative, industriale și militare, în timp ce șasiul face ca sistemul să fie mobil chiar și pe teren accidentat.

Almaz-Antey va face și demonstrații cu un alt produs nou. E vorba de sistemul modermizat de rachete sol-aer Strela.

“În comparație cu predecesorul său, sistemul antirachetă Sosna are o rază de lovire dublată a țintei și o capacități triple în ce privește muniția, tehnologie stealth și un sistem complet automatizat de urmărire și lovire a țintei”, a spus compania.

Almaz-Antey va prezenta, de asemenea, sistemele de apărare antiaeriană S-400 ‘Triumf,’ S-300PMU2 ‘Favorit’ și Buk-M2E, anunță Agenâia Tass.

Donald Trump iese la atac. Fostul președinte pregătește revoluția