Evenimentul Zilei > EVZ Special > Exploziv! Tenebrele clanului Ceaușescu. Vânătoarea de oameni, subiect neștiut până acum
Exploziv! Tenebrele clanului Ceaușescu. Vânătoarea de oameni, subiect neștiut până acum

Exploziv! Tenebrele clanului Ceaușescu. Vânătoarea de oameni, subiect neștiut până acum

Cezara Dafinescu a făcut o serie de dezvăluiri dramatice privitoare la viața sentimentală din cadrul familiei Ceaușescu.

Invitată la o emisiune tv, Cezara Dafinescu a făcut dezvăluiri incredibile despre viața ei, despre cum i-a pierdut, în doar cinci ani, pe cei dragi, dar și despre fiica lui Ceaușescu, Zoia, care îi era o bună prietenă.

„Toata viaţa mea a fost plină de neprevăzut. Mă întreb şi acum dacă Gelu a fost lecţia mea de viaţă… Între 2002 şi 2007 i-am pierdut pe toţi! Am ajuns la maturitatea în care ştiu să aleg. Şi nu ştiu ce aş da dacă aş putea să iau viaţa de la capăt. Să ne naştem bătrâni şi să devenim copii, am şti să trăim fiecare clipă”, a spus Cezara Dafinescu.

A povestit apoi, în interviul de la „Acces Direct”, despre viața amoroasă a Zoiei Ceaușescu, buna ei prietenă.

„Noi am fost colege. A fost de vârsta mea. Zoia era un om minunat, era deşteaptă, un copil bun… Zoia avea probleme cu maică-sa (n.r. Elena Ceauşescu). De câte ori iubea pe cineva, maică-sa nu era de acord. Şi mereu îi dispărea iubitul”, a declarat Cezara Dafinescu.

 

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: