Evenimentul Zilei > Actualitate > Exploziv. Adevăratul motiv al deselor plecări ale generalului Coldea în Austria
Exploziv. Adevăratul motiv al deselor plecări ale generalului Coldea în Austria

Exploziv. Adevăratul motiv al deselor plecări ale generalului Coldea în Austria

Despre starea de sănătate a fostului prim-adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, s-a tot speculat de-a lungul anilor. Ieșit la pensie, acum este văzut periodic prin capitala Austriei, Viena. Persoane care s-au aflat în anturajul său declară că motivul deselor vizite ar fi un tratament medical urmat la o clinică specializată.

Deși a ieșit de ceva timp din luminile rampei, Coldea rămâne un personaj despre care încă se discută, de cele mai multe ori în șoaptă.

Presa a redat faptul că generalul suferă de ani de zile de o boală misterioasă, după ce la mai multe manifestări solene a fost văzut avînd mișcări necontrolate, extrem de ciudate și de vizibile. Specialiștii au spus atunci că ar fi vorba de o afecțiune extrem de gravă și de rară, numită sindromul „Coreea Huntington”.

Iată că acum, o persoană care spune că s-ar fi aflat în anturajul fostului număr doi din SRI, a scris pe o rețea de socializare că ar cunoaște boala de care suferă și pentru care se tratează. Persoana respectivă  a rememorat un fapt bizar, despre care spune că l-a lăsat pe gânduri.

Dezvăluire explozivă

Florian Coldea suferă de scleroză în plăci, din cauza asta merge atât de des în Austria pentru a-și injecta un anumit tip de medicament.
Boala este evidentă, se vede de pe chipul lui: are fața de „ceară”, galben ca lămâia, dinții i s-au îngălbenit, și de aici atitudinea „bizară și ciudată” pe care o are în public – din cauza creierului nu își mai poate controla membrele superioare/inferioare! Aveți idee spre ce duce scleroza în plăci? Schizofrenie!

De față cu mine, suntem, în Săptămâna Patimilior Mântuitorului Iisus Hristos și nu îndrăznesc să denaturez adevărul cu o literă, a avut o izbucnire nervoasă de m-a lăsat tablou, pur și simplu nu am știut cum să reacționez: zâmbea, glumea, în maxim o secundă o furie de nedescris a pus stăpânire pe el. „Nu vrei să mă înțelegi, dar de loc! Mă străduiesc, mă! Io sunt Coldea, toți mă atacă!

Pe mutește i-am făcut semn cu mâna: „Calm, calm, sunt oamenii aștia de față!”. În spatele nostrum era presa, inclusive Rareș Bogdan, plus conducerea SRI-ului!”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.