Evenimentul Zilei > International > Ministrul Sănătății din Austria a renunțat la lupta împotriva COVID-19. Oficialul și-a anunțat demisia
Ministrul Sănătății din Austria a renunțat la lupta împotriva COVID-19. Oficialul și-a anunțat demisia

Ministrul Sănătății din Austria a renunțat la lupta împotriva COVID-19. Oficialul și-a anunțat demisia

Ministrul Sănătății din Austria s-a retras din lupta împotriva coronavirusului, declarându-se epuizat.

Austria este în stare de criză. Ministrul Sănătății Rudolf Anschober și-a anunțat demisia, deoarece pandemia de coronavirus l-a lăsat fără puteri. Sistemul medical din Austria este copleșit de virusul care a îngenuncheat întreaga lume.

Conform surselor, starea de sănătate a ministrului Sănătății din Austria a fost afectată din cauza epuizării provocate de lupta contra COVID-19.

Rudolf Anschober este membru al partidului Verzilor, partener în cadrul coaliţiei de guvernare din Austria, conduse de conservatori.

„Eu… nu vreau să mă distrug”, a spus Anschober, 60 de ani, într-un scurt comunicat transmis mass-media, adăugând că a avut recent probleme cu tensiunea arterială şi este epuizat.

Capitala Viena şi alte regiuni din estul Austriei sunt în lockdown de la începutul lunii aprilie din cauza numărului mare de infectări cu noul coronavirus.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.