Evenimentul Zilei > Actualitate > Explozie puternică. O mașină a sărit în aer într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. VIDEO
Explozie puternică. O mașină a sărit în aer într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. VIDEO

Explozie puternică. O mașină a sărit în aer într-un cartier din Râmnicu Vâlcea. VIDEO

Explozie puternică pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. O mașină a sărit în aer în cartierul Ostroveni.

Martorii exploziei au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, dar şi autospeciale SMURD.

Potrivit primelor informații, mașina se afla parcată în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, iar în interior s-ar fi aflat mai multe butelii de oxigen. Un bărbat care se afla în apropierea maşinii a fost aruncat câţiva metri de suflul puternic al exploziei.

Dan Pascaru, inspector-şef în cadrul ISU Vâlcea, a declarat că deflagraţia s-ar fi produs din cauza unor butelii de oxigen care se aflau în interiorul maşinii.

„Incendiul a fost lichidat. A fost anunţat la 10.23, iar la 10.52 a fost lichidat. Au fost afectate de incendiu două autoturisme. Într-un autoturism s-a produs o explozie. De asemenea, mai sunt trei autoturisme afectate de suflul exploziei. Deci, în total, cinci autoturisme.

Avem trei victime, o victimă cu atac de panică şi două victime cu stare mai gravă, una are arsuri pe spate şi cealaltă un traumatism de membru superior. Efectuăm verificări în zonă să vedem dacă mai sunt şi alte persoane afectate de suflul exploziei”, a declarat Dan Pascaru pentru Antena 3.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: