Experiențe culinare pe litoral. Ce a pățit o turistă la o terasă din Neptun

Experiențe culinare pe litoral. Ce a pățit o turistă la o terasă din Neptun Litoral. Sursă foto: Unsplash

Constanța. Stațiunea Neptun este una dintre destinațiile populare de pe litoralul românesc, atrăgând turiști care doresc să se relaxeze și să se bucure de atmosfera de vacanță. În această stațiune, vizitatorii pot găsi o varietate de localuri care oferă preparate delicioase, deserturi și băuturi. Andreea din Sibiu, aflată în vacanță pe litoral, a ales să comande meniul zilei, la prețul de 28 de lei, într-un restaurant local.

90% dintre unitățile de cazare de pe litoralul românesc sunt ocupate

În prezent, 90% dintre unitățile de cazare de pe litoralul românesc sunt complet ocupate, semn că sezonul estival este în plină desfășurare. Zeci de mii de turiști aleg stațiunile de la Marea Neagră pentru a se bucura de vacanță și relaxare. Pe lângă plajă și relaxare, vizitatorii consumă frecvent mese în localuri și băuturi răcoritoare la beach bar-uri, contribuind la atmosfera vibrantă a litoralului.

Andreea din Sibiu, care se află în vacanță pe litoral, a decis să servească masa într-un restaurant din stațiunea Neptun. După experiența culinară trăită în acest local, ea a împărtășit detalii despre vizita sa, potrivit cancan.

mancare

Mâncare. Sursă foto: Unsplash

Meniul zilei în stațiunea Neptun

Restaurantul din stațiunea Neptun a oferit turiștilor un meniu al zilei la prețul de 28 de lei, cu opțiunea de a beneficia de o reducere de 50% între orele 19:00 – 22:00. Acest meniu variat a inclus mai multe opțiuni, permițând turiștilor să aleagă preparatele preferate. De exemplu, la acest preț, se putea alege între ciorbă de pui, porc sau legume, servită alături de șnițel, piure și o porție de varză.

Ne puteți urmări și pe Google News

În plus, tot pentru 28 de lei, turiștii puteau opta pentru un meniu care includea o ciorbă, pește, orez și lămâie sau usturoi mujdei. Alte combinații din meniu includeau o porție de ciorbă, un fel principal și o porție de varză, oferind o selecție variată și accesibilă pentru cei care doreau să se bucure de o masă copioasă în timpul vacanței.

Experiențe culinare neplăcute pe litoral. Ce a primit o turistă la o terasă din Neptun

Andreea din Sibiu și-a împărtășit recent experiența culinară într-un restaurant din stațiunea Neptun, subliniind că vizita sa nu a fost tocmai plăcută. Deși a comandat doar o singură dată în localul respectiv, femeia a fost dezamăgită de calitatea preparatelor. Potrivit spuselor sale, șnițelul pe care l-a primit a fost crud în toate cele trei meniuri comandate, iar ciorba a fost servită într-un bol mic, considerat de ea necorespunzător ca dimensiune.

Andreea a declarat că, din punctul de vedere al cantității, meniul părea potrivit pentru un copil, dar nu era suficient pentru un adult. Ea a adăugat că, din cauza experienței neplăcute, nu intenționează să mai mănânce acolo în viitor și va căuta alte opțiuni în viitoare stațiuni. „Am ales să mâncăm acolo doar pentru că voiam să petrecem mai mult timp pe plajă în ziua respectivă. Cu părere de rău, nu pot mânca șnițel cu crusta neprăjită și carne crudă. Nu am de gând să mai merg acolo și, cu siguranță, data viitoare vom alege o stațiune unde am mai fost”, a spus Andreea.

Tânăra a comparat experiența din România cu standardele din străinătate, menționând că turismul în alte țări este la un alt nivel. „În străinătate, turismul este mult mai bine dezvoltat și nu putem compara cu ceea ce am întâmpinat aici. Îmi pare rău că nu am avut o experiență plăcută și, deși nu mă cert cu nimeni, voi alege cu siguranță altă destinație data viitoare”, a concluzionat ea.

 

 

 

 

Revista presei
Partea lor de adevăr