Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV. Robert Turcescu și-a ieșit din minți! A spus-o în direct: „Omul e o catastrofă” (VIDEO)
VIDEO

EXCLUSIV. Robert Turcescu și-a ieșit din minți! A spus-o în direct: „Omul e o catastrofă” (VIDEO)

Deși mulți bucureșteni și-au pus speranțe că orașul lor se va schimba în bine de când a câștigat mandatul Nicușor Dan, în teren lucrurile stau altfel. Bucureștiul arată din ce în ce mai rău. În podcastul său EVZ Play, Robert Turcescu a explicat de ce nu e mulțumit de prestația actualului edil.

Jurnalistul Robert Turcescu s-a declarat indignat de realizările sau mai exact, nerealizările primarului Nicușor Dan de la câștigarea alegerilor din anul 2020. Mai exact, jurnalistul îi reproșează că de la preluarea mandatului de edil-șef, Bucureștiul arată pur și simplu deplorabil.

Turcescu: Dacă mai stăm cu ăsta încă doi ani, se duce naibii orașul

„Eu sper să se întâmple o minune cumva, să fie forțat să nu-și încheie mandatul. Dacă mai stăm cu ăsta încă doi ani se duce naibii orașul. Să stăm cu catastrofa asta până în toamna lui 2024, acest oraș se va duce naibii. E dezastru”, a izbucnit jurnalistul.

Sursa: arhiva EVZ

Vosganian: Fuga de răspundere și ascunzișurile sunt tiparul administrației Dan

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian a completat că prestația fondatorului USB (Uniunea Salvați Bucureștiul) se remarcă prin lipsa rezultatelor. „Fuga de răspundere, ascunzișurile, clandestinitatea sunt tiparul acestei administrații a Capitalei. Mă întreb ce proiect își asumă în afară de a le opri pe cele care sunt”. Scriitorul a menționat o întâlnire avută cu politicianul susținut de USR, în care a fost anunțat alături de regretatul Ion Caramitru că bugetul alocat culturii se taie cu 30%. Chestionat care este motivul, Nicușor Dan a invocat datoriile moștenite de la predecesoarea sa în funcție, Gabriela Firea.

Jurnalistul Mirel Curea a observat că de când e primar, Nicușor Dan blochează autorizațiile de construcție. Acesta a dat contraexemplul pozitiv al unor orașe ca Oradea, Craiova, Cluj, cu edili care au schimbat fața acestor localități.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro