Evenimentul ZileiMondenExclusiv: Ramona Olaru, prinsă in fapt! Cum a fost surprinsă vedeta in văzul lumii. Video

Exclusiv: Ramona Olaru, prinsă in fapt! Cum a fost surprinsă vedeta in văzul lumii. Video

Exclusiv: Ramona Olaru, prinsă in fapt! Cum a fost surprinsă vedeta in văzul lumii. Video
Asistenta matinalilor de la Antena 1 a fost surprinsă de paparazzii EVZ într-o ipostaza mai puțin obișnuită. Chiar în parcarea unui mall bucureștean, vedeta nu s-a sfiit să facă un gest mai puțin potrivit unei domnișoare. 

Efervescentă, ca de-obicei, Ramona Olaru a fost surprinsă de paparazzi EVZ în timp ce poza pentru o noua campanie. Până aici nimic neobișnuit, vedeta a abordat tot felul de poziții, și a stat la poză pentru ca lucrurile să iasă în regulă pentru campanie.

Faptul că avea fusta scurtă nu a împiedicat-o să se așeze pe o margine de parapet pentru ca pozele să iasă mai spectaculoase.

La un moment dat atât ea cât și fotograful au căutat un loc mai bun pentru fotografii. Dar nu vă imaginați că e chiar atât de ușor să găsești așa ceva, chiar și într-o parcare de mall.

Așa că Ramona a fost ca la 100 de metri garduri. Vedeta nu s-a rușinat când a trebuit să-și întindă picioarele lungi pentru a sări peste o bară aflată în drumul ei. Acțiunea a fost executată chiar în fața fotografului. Practic 100 de metri garduri cu Ramona Olaru în parcarea mall-ului.

Ramona Olaru, mai puțin norocoasă în dragoste

Cert este ca fotografiile au ieșit de minune și prezentatoarea și-a făcut treaba cu gratie, chiar și în condiții vitrege. Ramona Olaru a devenit cunoscută din momentul în care s-a alăturat echipei de la Neatza. Celebritatea i-a adus și o mulțime de pretendenți care mai de care.

Ultima relație stabilă pe care prezentatoarea a avut-o a fost cea cu motociclistul Cătălin Cazacu. Un burlac recunoscut pentru calitățile sale de a flirta cu toate femeile nu s-a dezis nici de această data. Deși Ramona a fost singura femeie care s-a mutat la el, acest lucru nu l- a oprit pe Cazacu să o înșele.

Doar că prezentatoarea a aflat și drept urmare și-a strâns bagaje din casa motociclistului și s-a mutat la ea acasă. Din acel moment Ramona nu a reușit să mai construiască o relație stabile. Deși recunoaște faptul că dorește să se mărite din nou. Drept urmare nu renunță în a căuta iubirea vieții ei.

Ramona Olaru sedinta foto (face reclama la ochelari) parcare Mall Baneasa + sare un gard in fusta sc (4)


Accesează: