Evenimentul Zilei > Economie > Exclusiv. Iubitul Elenei Udrea, anunțul momentului. Adrian Alexandrov dă lovitura la Cluj. Se pot umple de bani
Exclusiv. Iubitul Elenei Udrea, anunțul momentului. Adrian Alexandrov dă lovitura la Cluj. Se pot umple de bani

Exclusiv. Iubitul Elenei Udrea, anunțul momentului. Adrian Alexandrov dă lovitura la Cluj. Se pot umple de bani

Cartierul de locuințe pe care Elena Udrea și iubitul ei Adrian Alexandrov îl construiesc la Cluj prinde contur. Alexandrov a făcut public, pe pagina lui de Facebook, anunțul că deja s-au scos la vânzare primele apartamente. Vorbim așadar de de prețuri care pornesc de la 70.000 de euro+5% TVA pe un apartament.

Faptul că Elena Udrea se află după gratii nu a fost un impediment, iubitul ei a mers înainte cu proiectul și iată că au ajuns până la faza de vânzare a apartamentelor. Elena Udrea și Adrian Alexandrov dezvoltă cel mai mare proiect de imobiliare din Europa de Sud-Est.

Principalul asociat, cu un procent de 50%, este chiar logodnicul ei. În vara anului trecut Consiliul Local Cluj a aprobat PUZ-ul pentru Transilvania Smart City. Proiectul este finanțat de patru asociați, iar banii vor veni din surse proprii și din finanțări externe, mai multe fonduri de investiții din străinătate fiind implicate.

Pentru Elena Udrea săptămâna viitoare este un decisivă. Cu o zi înainte de sărbătorirea fetiței ei, Udrea află dacă magistrații Înaltei Curți îi admit contestația în anulare depusă în dosarul Gala Bute și eventual decid să rejudece cauza. În acest caz, Elena Udrea ar putea să iasă din închisoare și să fie alături de fiica ei în ziua în care micuța împlinește 4 ani.

De altfel Elena Udrea a cerut și penitenciarului Târgșor permisie pe data de 20 septembrie, atunci cand s-a născut copilul ei, Eva, însă șansele să i se accepte această solicitare sunt destul de mici. Asta pentru că Elena Udrea este de puțină vreme după gratii cât să merite o astfel de recompensă și de asemenea este un deținut care a încercat să se sustragă executării pedepsei și a fost prinsă în momentul în care voia să treacă granița în Grecia.

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]