Exclusiv: Imagini inedite cu Micutzu! Cu cine a fost surprins actorul. Video

Exclusiv: Imagini inedite cu Micutzu! Cu cine a fost surprins actorul. Video

Celebrul Micutzu pare să își refacă viața ușor-ușor după despărțirea de Dumitrița Răzlog. Actorul, pe numele său, Cosmin Nedelcu a fost surprins de către paparazzi EVZ în compania unei tinere la un restaurant de pe nordului.

Micutzu nu se dă bătut când vine vorba despre dragoste. Deși după despărțirea de Dumitrița, actorul nu s-a mai afișat cu altcineva, se pare că lucrurile se schimbă. Paparazzi EVZ l-au surprins alături de o tânără la unul dintre restaurantele de lux de pe Nordului. Cei doi au stat la masă, au mâncat s-au simțit bine.

Apoi Micutzu este surprins cum părăsește locația singur și se îndreaptă către mașina sa. Acolo folosește computerul de bord pentru a-și seta următoarea locație spre care se îndreaptă. Cert este că de când a anunțat despărțirea de fosta iubită, Micutzu a fost destul de precaut în a se mai afișa cu prezențe feminine. Asta chiar dacă, într-o emisiune a recunoscut că iubește atunci când a fost întrebat.

Micutzu

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea nu a precizat pe cine. Micutzu și Dumitrița s-au despărțit după pandemie. Mai exact perioada în care au fost constrânși să petreacă mult timp împreună se pare că le-a pus capac. După ce s-au despărțit, cei doi au șters de pe rețelele de socializare pozele pe care le aveau împreună.

Micutzu

Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme

Dumitrița Răzlog este de profesie inginer și e din Moldova de peste Prut. Chiar dacă are o profesie tehnică, este îndrăgostită de pictură, astfel că toată pagina ei de Instagram, pare o galerie de artă. În 2021 Dumitrița a absolvit studiile de licență de la Universitatea Națională de Arte din București, specializarea pictură murală.

Micutzu este un celebru actor de comedie care și-a luat această titulatură pentru că avea 170 de kilograme atunci când a debutat. Ulterior actorul a reușit să slăbească 50 de kilograme eliminând din alimentație anumite produse.

‘‘Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. N-am vrut să accept că sunt obez morbid”. Declara atunci Micutzu.

micutzu