Exclusiv. Imagini cu hoții care au prădat vila lui Vanghelie. Ce spune politicianul

Exclusiv. Imagini cu hoții care au prădat vila lui Vanghelie. Ce spune politicianul

După ce evz.ro a anunțat, în exclusivitate, că, în urmă cu circa două săptămâni, hoții au spart vila din Snagov în care locuiesc Marian Vanghelie și soția sa, Oana Mizil, fostul primar al Sectorului 5 a dezvăluit amănunte uluitoare despre incident.

Marian Vanghelie a povestit, în exclusivitate pentru evz.ro, că hoții au intrat în casă în timp ce în vila din zona Ghermănești se aflau soția, copilul, soacra și bonele filipineze. Deși primele informații aflate de evz.ro indicau faptul că infractorii ar fi intrat ziua în locuință, fostul primar al Sectorului 5 a precizat că spărgătorii au acționat noaptea.

EXCLUSIV EvZ

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu nu eram acasă. Au intrat pe la ora 3.00. Au stat vreo 25 de minute în casă. Cam așa reiese din imaginile de pe camerele de supraveghere de la vecini”, a precizat Marian Vanghelie, în exclusivitate pentru evz.ro.

Acesta a adăugat că hoții au încercat să forțeze o ușă dar, până la urmă, au intrat pe un geam.

Cu un tupeu uluitor, infractorii ar fi deschis, chiar, ușa camerei în care dormeau Oana Mizil și fiica lor în vârstă de 4 ani.

„Soția mea a zis că a auzit ceva, dar a crezut că sunt eu, fiindcă mai obișnuiesc să vin pe la ore târzii acasă. Noroc că nu s-a ridicat din pat...Cine știe ce s-ar fi întâmplat. Bine că nu au pățit ele nimic”, a adăugat Marian Vanghelie în exclusivitate pentru evz.ro.

EXCLUSIV EvZ

Fostul lider PSD a mai precizat că nu avea camere de luat vederi la casă, iar imaginile preluate de polițiștii de la IPJ Ilfov au fost ridicate de pe strada pe care locuiește și de pe cele laterale.

Așa s-a observat că doi hoți au intrat în casă. „Posibil să fi fost un al treilea, complicele celor doi, pentru că se observă o mașină în capătul străzii care îi aștepta. Ala stătea la pândă. Cred că știau că nu sunt acasă atunci. Au avut un tupeu fantastic pentru că, după ce au ieșit din casă, pe ușa din spate unde este cheia lăsată în yală, au mers destul de mult pe jos. Se vede că unul avea tabloul la subraț. Și strada este destul de lungă. Au mers vreo 500 de metri până la mașină”, a explicat Marian Vanghelie în exclusivitate pentru evz.ro.

Fostul edil a precizat că nu a evaluat valoarea pagubei, dar a spus că hoții au furat un tablou „Cap de Copil”, de Petrașcu, două ceasuri, bijuteriile Oanei Mizil și niște butoni de-ai lui.

Polițiștii, spune Marian Vanghelie, l-au mai sunat „de vreo două-trei ori ca să mai ceară niște date”, dar nu i-au identificat, încă pe autori.