Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Heirupism general pe litoral. Cum acționează, în stațiuni, organele de control
Exclusiv. Heirupism general pe litoral. Cum acționează, în stațiuni, organele de control

Exclusiv. Heirupism general pe litoral. Cum acționează, în stațiuni, organele de control

Mamaia, Constanța, Vama Veche, Costinești, Eforie chiar și plaja sălbatică de la Tuzla au fost, în acest week-end, călcate de armate de polițiști și inspectori ai instituțiilor de control, care au verificat măsurile de protecție sanitară, amendând doar o parte din agenții economici, restul primind avertismente.

A fost un heirup general, echipele de control, coordonate de prefectul județului Constanța, formate din reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, DSV, DSP, de la Protecția Consumatorului au fost trimise să verifice, în stațiunile de pe litoral, modul în care agenții economici  respectă regulile impuse în starea de alertă, a declarat, pentru EVZ, o persoană care a făcut parte din aceste echipe.

Potrivit sursei, prefectul de Constanța a desemnat în fiecare seară din week-end câte un coordonator. Vineri seară, acțiunea a fost coordonată chiar de șeful ANSVSA. A fost noaptea în care blocul alimentar al unuia din cele mai renumite cluburi din nordul stațiunii Mamaia a fost închis doar din cauza unui blat de bucătărie care nu ar fi fost pe placul inspectorilor.

”Domnii ăștia au tratat clubul ca pe o șaormărie, deși bucătăria era lună. Închiderea bucătăriei acestui renumit club și amendarea lui cu 20.000 de lei sunt de fapt niște răfuieli politice, având în vedere că din acționariat face parte o importantă televiziune de știri, neagreată de PNL. Se merge pe răzbunare politică, nu e în regulă”, a explicat, în exclusivitate pentru EVZ, sursa citată.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: