Dan Podaru, prodecanul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, i-a acordat un interviu incendiar jurnalistului Robert Turcescu. Reamintim că Dan Podaru este unul dintre fondatorii Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), mama Uniunii Salvați România (USR).

Interviul realizat de Robert Turcescu, AICI

Acesta a fondat USB-ul alături de Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, cei doi fiind unii dintre membrii fondatori ai organizației, însă Podaru a trebuit să se retragă din USB din motive personale.

Dan Podaru s-a cunoscut cu Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1 din București, în urma cu 8 ani. Potrivit spuselor lui Podaru, Clotilde Armand își manifesta încă de la început dorința de a intra în politică.

„Ne-am lovit de un zid”

Conform declarațiilor consilierului local, la venirea în Primăria Sectorului 1 s-a izbit de un zid, de o Clotilde Armand diferită față de cum o cunoscuse inițial.

„Ne-am lovit de un zid, de o totală lipsă de comunicare. Am întâlnit o Clotilde Armand total schimbată. Un om care preferă aroganța și agresivitatea în detrimentul comunicării și elementelor de politețe.În loc de un om pe care mi l-am imaginat întodeauna ca fiind un democrat, un om al dialogului și ne-am trezit într-o situație în care există o lipsă totală de transparență și de dialog.”, a declarat Dan Podaru în cadrul emisiunii EVZ Play.

Dan Podaru a mai vorbit și depsre susținerea pe care Clotilde Armand a avut-o din partea PNL, susținere fără de care nu ar fi putut să ajungă în poziția în care se află în momentul de față.

„PNL a susținut-o în toată campania electorală, mobilizându-și toți consilierii pentru a putea câștiga. PNL a obținut peste 20%, iar Clotilde Armant a obținut împreună cu USR în jur de 30 %. Fără susținerea PNL Clotilde Armand nu ar fi ajuns niciodată primarul Sectorului 1”, a mai adăugat Podaru în emisiunea lui Robert Turcescu.